A A
23 Service punten
Menu

Wek- en waarschuwingssystemen

‘s Nachts heb je je hoortoestel niet in. Het kan dan ook voorkomen dat je je verslaapt omdat je de wekker niet hoort gaan. Of dat je overdag de deurbel niet hoort afgaan. Speciaal hiervoor zijn speciale weksystemen en waarschuwingssystemen ontwikkeld. Het geluid van een wekker, deurbel of mobiele telefoon wordt versterkt. Daarnaast zijn er ook hoortoestel weksystemen en waarschuwingssystemen die trillen of flitsen, waardoor je wat rustiger wakker wordt.

Verschillende soorten wek- en waarschuwingssystemen

Voor alle soorten gehoorverlies zijn er weksystemen en waarschuwingssystemen beschikbaar. Wat voor jou het beste werkt is afhankelijk van je mate van gehoorverlies en de samenstelling van je huishouden. Een deurbel of wekker op volume 100 is niet fijn voor de rest van het huishouden. Dan is het misschien fijner om te kiezen voor een trilsysteem of een flitssysteem. Hierdoor krijg je een seintje en word je gelijk wakker, of kun je direct naar de deur lopen om open te doen. Ook zijn deze systemen natuurlijk uitermate handig voor vaste telefoons of mobiele telefoons. Zo mis je nooit meer een belletje terwijl je tv kijkt.

Service van Onlinehoortoestel.nl

Een wekker voor slechthorenden is een onmisbaar type wek- en waarschuwingssysteem. Daarnaast zijn er nog verschillende andere wek- en waarschuwingssystemen voor slechthorenden te koop bij Onlinehoortoestel.nl. Heb je hulp nodig met het uitzoeken van het beste systeem voor jouw mate van gehoorverlies? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag aan de perfecte hooroplossing!

Naast verschillende soorten hoortoestellen kun je ook bij ons terecht voor hoortoestel batterijen, hoortoestel accessoires en schoonmaakartikelen!