Hulpmiddelen

Haal meer uit je hoortoestel door deze te koppelen met diverse hoortoestel accessoires op het gebied van telefonie en televisie. Denk hierbij aan afstandsbedieningen, externe microfoons, tv-streamers en telefoon hulpmiddelen. Niet alle type hoortoestellen van onze merken zijn compatibel met alle soorten accessoires. Om er achter te komen welke accessoires wel en niet compatibel met je hoortoestel zijn, kun je de productpagina’s van de hoortoestellen raadplegen. Bij elk hoortoestel dat wij verkopen staat hier een overzicht van, zodat je weet welke accessoires aansluiten op jouw toestel.

Maak de selectie kleiner met deze filter
Producten per pagina:
Sorteer op:
Maak de selectie kleiner met deze filter
Prijs
Product Techniek
Dit is de naam van de chip die in het hoortoestel gebruikt wordt.
Op afstand aanpasbaar
De audicien kan dit hoortoestel op afstand aanpassen aan je wensen. Je hoeft voor een aanpassing van de instellingen niet naar een audicienswinkel.
Type hoortoestel
Een AHO is een hoortoestel dat Achter Het Oor zit. Een IHO is een gehoorapparaat dat doorgaans (vrijwel) onzichtbaar is omdat deze In Het Oor zit. Een RIC is een hoorapparaat dat ook achter het oor wordt geplaatst. Deze zijn kleiner omdat het luidsprekertje direct in de gehoorgang wordt geplaats in plaats van in de behuizing.
Ruis-/tinnitusmaskeerder
Deze functie kan ruisgeluid aanbieden waardoor tinnitusklachten mogelijk verlicht kunnen worden.
Oplaadbaar
Het gehoorapparaat is op te laden d.m.v. een oplaadstation. Losse oplaadbare batterijen gaan gemiddeld 1 jaar mee en worden los verkocht. Let op: er zit standaard geen oplaadstation of accu bij een oplaadbaar hoortoestel.
Categorieën
Wij bieden verschillende type producten aan. Om het overzichtelijk te houden hebben we ze voor je ingedeeld in verschillende categorieën. Vink de categorie aan die je zoekt. Let op: kies altijd 1 categorie als je naar een hoortoestel zoekt en scrol dan naar beneden om andere kenmerken te selecteren!
  • Bekijk meer
Soort gehoorverlies
Je hebt 4 soorten gehoorverlies: licht, matig, middelzwaar en zwaar. Vraag een audicien welk type gehoorverlies jij hebt om een betere keuze te maken voor een hoortoestel. Wij checken overigens altijd voordat we het toestel voor je bestellen of het geschikt is voor jouw gehoorverlies.
Te koppelen aan iPhone?
Het gehoorapparaat is te koppelen aan je iPhone telefoon zonder tussenkomst van accessoires.
Te koppelen aan Android?
Het gehoorapparaat is te koppelen aan jouw Android telefoon zonder tussenkomst van accessoires.
Ringleiding/Luisterspoel
Een ringleiding kan gebruikt worden in diverse openbare ruimtes waaronder theaters, kerkgebouwen en crematoria. Let op: Hier moet een apart programma voor worden ingeschakeld. Op een ringleiding wordt in de bovengenoemde situaties de microfoon van de spreker aangesloten of de muziek of andere audio aangesloten zodat dit rechtstreeks naar je hoortoestel gestuurd wordt.
Compatibel met CROS/BICROS toestel

Waarvoor dienen hoortoestel accessoires?

Hoortoestel accessoires zijn er voor alle soorten gehoorverlies. Soms volstaan hoortoestellen niet volledig in elke situatie en dan komen de accessoires erg goed te pas. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer je televisie kijkt terwijl er veel omgevingsgeluiden zijn. Het hoortoestel neemt al die geluiden dan in meer of mindere maten op. Door een TV streamer te gebruiken wordt het geluid van de televisie direct gestreamd naar het hoortoestel en zo je het geluid veel beter horen. Bij deze TV streamer komen weer andere accessoires kijken, zoals een basisstation en streamer om de nek. De streamer om de nek maakt connectie met het basisstation en deze stuurt de audio door naar het hoortoestel.
Ook hebben sommige hoortoestelmerken handige accessoires op het gebied van telefonie. Hierdoor kun je je telefoon opnemen door middel van je hoortoestel. Allemaal handige accessoires die in het dagelijks leven goed van pas komen als aanvulling op je hoortoestel.Andere accessoires die je niet kunt missen bij een hoortoestel zijn hoortoestel batterijen. Bij ons kun je slagen voor de hoortoestel batterijen van Rayovac Extra Advanced en Power One.

Onze hoortoestel accessoires

Bij Onlinehoortoestel.nl hebben wij een ruim aanbod met merken hoortoestellen accessoires. Denk hierbij aan de bekende merken Beltone, Oticon, Phonak, ReSound, Starkey, Unitron, Widex, AudioService en Signia. Van al deze merken verkopen wij hoortoestellen, maar de enige die nog mist in dit rijtje zijn de Coselgi hoortoestel accessoires. Coselgi heeft namelijk geen accessoirelijn. Heb je een Coselgi hoortoestel en wil je hiervoor accessoires kopen? Dan kun je de accessoirelijn van Widex gebruiken.Heb je nog vragen over de diverse accessoires die passen bij jouw hoortoestel? Bekijk dan de betreffende productpagina van dit hoortoestel op onze website om erachter te komen welke accessoires compatibel zijn met het toestel. Verkopen we jouw hoortoestel niet of kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Je kunt ons bereiken door te bellen, mailen of gebruik te maken van onze chatfunctie. Je kunt ook altijd even kijken bij onze veelgestelde vragen en algemene voorwaarden.