Aftershokz mini Trekz titanium slate grey

Merk: Aftershokz
Aftershokz mini Trekz titanium slate grey
Aftershokz mini Trekz titanium slate grey
Aftershokz mini Trekz titanium slate grey
Aftershokz mini Trekz titanium slate grey
79,-
Op voorraad
We helpen je graag
9,4/10 Gebaseerd op 805 reviews
Waarom tot 40% goedkoper?
Bij hoortoestellen: 1e afstelling inclusief
2 jaar garantie
Geen hoge marketingkosten
Laagste prijsgarantie
Waarom OnlineHoortoestel.nl?
Altijd online audicien beschikbaar
Tot 40% goedkoper
Geen extra kosten
30 dagen bedenktijd! Geld terug zonder gedoe!
In Nederland vanaf 25 euro: geen verzendkosten
Omschrijving
Specificaties
Reviews
Omschrijving

Een hoofdtelefoon met Bluetooth en microfoon die je veilig kan dragen zonder dat je oren zijn afgesloten. Deze hoofdtelefoon is geschikt voor zowel het overbrengen van audio als het voeren van telefoongesprekken. De hoofdtelefoon wordt geplaatst vóór de oren en het geluid wordt door middel van beengeleiding via de jukbeenderen naar het binnenoor gestuurd door middel van mini-trillingen.

De Aftershokz TREKZ biedt comfort en bewustzijn doordat de oren niet afgesloten zijn. De hoofdtelefoon is resistent tegen zweet, heeft een speeltijd van 12 uur en 2 jaar garantie. Het verschil met de wel bekende Aftershokz® TREKZ Titanium is dat hij 3.2 cm kleiner is en dus ideaal voor kinderen of mensen met kleinere hoofden. Open ear hoofdtelefoon met Bluetooth en microfoon, voor zowel het overbrengen van audio als het voeren van telefoongesprekken. De hoofdtelefoon wordt geplaatst vóór de oren en het geluid wordt door middel van beengeleiding via de jukbeenderen naar het binnenoor geleid door middel van mini-trillingen. Het ‘lekken’ van geluid is het enige nadeel aan de techniek van beengeleiding, om deze reden zijn de hoofdtelefoons uitgerust met LeakSlayer. Leakslayer voorkomt dit door geluid te genereren vanuit de transducers om het geluid dat gegenereerd wordt door de behuizing te cancellen. De Aftershokz TREKZ biedt comfort en bewustzijn doordat de oren niet afgesloten zijn. De hoofdtelefoon is resistent tegen zweet, heeft een speeltijd van 6 uur en 2 jaar garantie. Het verschil met de wel bekende Aftershokz® TREKZ Titanium is dat hij 3.2 cm kleiner is en dus ideaal voor kinderen of mensen met kleinere hoofden.

Specificaties
Kenmerken
Inhoud

1 Aftershokz Trekz titanium slate grey mini

Merk
Alle producten die wij online hebben staan hebben een merk, wij verkopen alleen hoortoestellen en andere producten van de meest gerenomeerde merken.

Aftershokz

Reviews
Voor dit product zijn nog geen reviews
Beoordeling:
:
We gaan je e-mailadres niet publiceren.

Recent bekeken