A A
Menu
De digitale audicien, met menselijke service.
Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:30
Chat elke dag tot 22:00

Beter horen met Online hoortoestel

Merk je dat je minder verstaat en wil je beter horen? Dan zit je goed bij Onlinehoortoestel.nl. Onze missie is een goed gehoor toegankelijk maken voor iedereen die een minder gehoor heeft. Wij verkopen hoortoestellen waardoor de drager van het gehoorapparaat beter kan horen en verstaan. Klik hier om onze beste gehoorapparaten op een rijtje te zien.

Omdat wij veel via het internet werken en communiceren, besparen wij veel kosten. Kosten die we niet in rekening hoeven te brengen. Gehoorapparaten moeten beschikbaar zijn voor iedereen en daarom betaal je bij ons de allerbeste prijs voor de hoortoestellen. Beter horen voor iedereen dus.

Wat als je gehoorapparaat defect is? Geen zorgen, die repareren wij voor je. Voor meer informatie lees op de pagina ‘gehoortoestel defect’ wat je het beste kan doen, zodat je snel weer beter kan horen!

Gehoorapparaten van Beter Horen

Ampli is het huismerk van audicienketen Beter Horen, maar wist je dat de hoortoestellen van Beter Horen eigenlijk gehoorapparaten van andere merken zijn? Het wordt door de fabrikant voor Beter Horen in een andere verpakking verpakt. De Ampli hoortoestellen van Beter Horen zijn eigenlijk gewoon de bekende Phonak Audéo toestellen.

Om het overzichtelijk voor je te maken, sommen we onderaan deze pagina de hoortoestellen van Ampli op. Naast ieder hoortoestel van Ampli staat welk hoortoestel dit eigenlijk is. Zo kun je jouw Ampli gehoorapparaat van Beter Horen makkelijk vinden.

Als je het gehoorapparaat bij ons bestelt zijn er een aantal voordelen:

  • Het gehoorapparaat is tot 40% goedkoper dan bij Beter Horen.
  • Je hebt bij ons meer keuze in verschillende kleuren.
  • Je zit niet vast aan Beter Horen. Hierdoor heb je in de toekomst de vrijheid om naar iedere audicien naar keuze te gaan. Wel zo handig!

Dus kies de goedkoopste en beste hoortoestellen bij Onlinehoortoestel.nl. We horen graag van je!

Ampli hoortoestel
Vergelijkbaar hoortoestel
Ampli - energy R 5 - oplaadbaar
Ampli - energy R 4 - oplaadbaar
Ampli - energy R 3 - oplaadbaar