A A
23 Service punten
Menu

Beter horen met Online hoortoestel

Merk je dat je minder verstaat en wil je beter horen? Dan zit je goed bij Onlinehoortoestel.nl. Onze missie is een goed gehoor toegankelijk maken voor iedereen die een minder gehoor heeft. En met onze hoortoestellen kan de drager beter horen en verstaan! Klik hier om onze beste gehoorapparaten op een rijtje te zien.

Omdat wij veel via het internet werken en communiceren, besparen wij veel kosten. Kosten die we niet in rekening hoeven te brengen. Zo bieden wij je onder andere een gratis gehoortest aan. Wij vinden dat gehoorapparaten beschikbaar moeten zijn voor iedereen. Daarom betaal je bij ons de allerbeste prijs voor de hoortoestellen. Beter horen voor iedereen dus.

En wat als je gehoorapparaat defect is? Geen zorgen, die repareren wij voor je. Voor meer informatie verwijzen we je naar de pagina ‘hoortoestel defect’. Hier lees je wat je het beste kan doen. Zo kun je snel weer beter horen!

Gehoorapparaten van Beter Horen

Ampli is het huismerk van audicienketen Beter Horen, maar wist je dat de hoortoestellen van Beter Horen eigenlijk gehoorapparaten van andere merken zijn? Het wordt door de fabrikant voor Beter Horen in een andere verpakking verpakt. De Ampli hoortoestellen van Beter Horen zijn eigenlijk gewoon de bekende Phonak Audéo toestellen.

Om het overzichtelijk voor je te maken, sommen we onderaan deze pagina de hoortoestellen van Ampli op. Naast ieder hoortoestel van Ampli staat welk hoortoestel dit eigenlijk is. Zo kun je jouw Ampli gehoorapparaat van Beter Horen makkelijk vinden.
Als je het gehoorapparaat bij ons bestelt, zijn er een aantal voordelen:

  • Het gehoorapparaat is tot 40% goedkoper dan bij Beter Horen.
  • Je hebt bij ons meer keuze in verschillende kleuren.

 

Dus kies de goedkoopste en beste hoortoestellen bij Onlinehoortoestel.nl. Doe onze gratis gehoortest, zodat wij je een advies op maat kunnen geven. Beter horen begint bij Online Hoortoestel!

Ampli hoortoestel
Vergelijkbaar hoortoestel
Ampli - energy R 5 - oplaadbaar
Ampli - energy R 4 - oplaadbaar
Ampli - energy R 3 - oplaadbaar