A A
Menu
Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:30
Chat elke dag tot 22:00
Afspraken mogelijk buiten deze tijden

Beter horen met Online hoortoestel

Merk je dat je minder verstaat en wil je beter horen? Dan zit je goed bij online hoortoestel. Onze missie is een goed gehoor toegankelijk maken voor iedereen die een minder gehoor heeft. Wij verkopen hoortoestellen waardoor de drager van het gehoorapparaat  beter kan horen en verstaan. Klik hier om onze beste gehoorapparaten op een rijtje te zien.

Omdat wij veel via het internet werken en communiceren, besparen wij veel kosten. Kosten die we niet in rekening hoeven te brengen. Gehoorapparaten moeten beschikbaar zijn voor iedereen en daarom betaal je de allerbeste prijs bij ons voor de hoortoestellen. Beter horen voor iedereen dus.

Wat als je gehoorapparaat defect is? Geen zorgen, die repareren wij voor je. Voor meer informatie lees op de pagina ‘hoortoestel defect’ wat u het beste kan doen, zodat u snel weer beter kan horen!

 

 

Gehoorapparaten van Beter Horen

Ampli is het huismerk van audiciensketen Beter Horen. Bij Beter Horen zijn de hoortoestellen van Ampli eigenlijk gehoorapparaten van andere merken. Het wordt door de fabrikant voor Beter Horen alleen in een andere verpakking verpakt. Hieronder zie je hoe elk gehoorapparaat van Ampli eigenlijk heet. Als je het gehoorapparaat bij ons bestelt zijn er een aantal voordelen:

  • Het gehoorapparaat is tot 40% goedkoper dan bij Beter Horen.
  • Je hebt bij ons meer keuze in verschillende kleuren.
  • Je zit niet vast aan Beter Horen. Hierdoor heb je in de toekomst de vrijheid om naar iedere audicien naar keuze te gaan. Wel zo handig.

Om het overzichtelijk voor je te maken, sommen we onderaan deze pagina de hoortoestellen van Ampli op. Naast ieder hoortoestel van Ampli staat welk hoortoestel dit eigenlijk is. Zo kun je jouw Ampli gehoorapparaat van Beter Horen makkelijk vinden.

Dus kies de goedkoopste en beste hoortoestellen bij onlinehoortoestel.nl, en we horen graag van je!

Ampli hoortoestel
Vergelijkbaar hoortoestel
Ampli - energy R 5 - oplaadbaar
Ampli - energy R 4 - oplaadbaar
Ampli - energy R 3 - oplaadbaar