Free shipping on orders over €‎75 worldwide!
0,00
0

Blog

Alles over hoortoestellen in het oor en het maken van een oorafdruk

Wat zijn de voordelen van hoortoestellen in het oor? En hoe wordt zo'n oorafdruk precies gemaakt? Onze audiciens leggen het je graag uit!

Nooit meer langs een audicien? Zo kan dat..

Een bezoekje aan de audicien kan vaak vervelend uitkomen en tijdrovend zijn, vooral als je net lekker in de tuin zit en je hoortoestel het ineens begeeft. Gelukkig hebben wij hier de oplossing voor!

Het nieuwe hoortoestel van Phonak, De Phonak Lumity Slim

''Als audicien vind ik het geweldig dat ik mijn cliënten een hoortoestel kan aanbieden dat een aantal van de beste en nieuwste technologieën bevat, en er ook nog eens geweldig uitziet! ''

Interview met Guido Makker over de reis naar Nepal

Sinds begin 2023 zijn we bij OnlineHoortoestel druk bezig geweest met het in actie zetten van onze campagne ‘Goed horen voor iedereen in Nepal’. Guido Makker deelt met ons zijn bijzondere verhalen.

Welk starkey hoortoestel past het beste bij mij?

To see which Starkey hearing aid is best suited to your hearing problem, it is important to consider what improvements the hearing aid should bring to your everyday life.

Interview met Gerdie Kuik goed horen voor iedereen

Gerdie is gespecialiseerd in audiometrie bij kinderen en weet als geen ander welke impact het heeft om kinderen in een vroeg stadium van gehoorverlies hoortoestellen aan te bieden. Ze vertelt er meer over in dit interview.

4 signalen dat je een hoortoestel nodig hebt

Let ik gewoon niet op? Ben ik niet goed geconcentreerd? Of kan ik het eigenlijk gewoon niet horen? Wanneer iemand een hoortoestel aanschaft, is de reactie vaak een zeer dankbare partner en familie die het gevoel hebben dat hun leven is veranderd.

Onderdelen van een hoortoestel, hoe heet alles?

You have just returned from your first visit to your audiologist and he has immediately thrown a lot of jargon at you about hearing aids, uhm… filters? You have no idea! In this blog, we'll show you the different parts of hearing aids and what they mean.

De nieuwe generatie hoortoestellen?

Tegenwoordig zie je veel jongeren rondlopen met draadloze oortjes. Dat is waarschijnlijk ook opgevallen bij een aantal grote hoortoestelfabrikanten, want recentelijk zijn er een aantal hoortoestellen op de markt gekomen waar je bijna van zou zeggen dat het geen hoortoestellen zijn, maar earbuds. In deze blog lichten we er een paar uit en gaan we […]

Waarom het slim is om eind van het jaar een hoortoestel te kopen en kan het nu nog

Veel mensen met gehoorverlies moeten zelf betalen voor premium hoortoestellen. Maar het is vaak mogelijk om een deel van het geld terug te krijgen. We leggen dit, en meer, uit in deze blog.

1 2 3 11
hello world!
eng logo
Copyright © 2022 Online-hearingaids.com
chevron-down