Free shipping on orders over €‎75 worldwide!
0,00
0

Blog

Interview met Guido Makker over de reis naar Nepal

Sinds begin 2023 zijn we bij OnlineHoortoestel druk bezig geweest met het in actie zetten van onze campagne ‘Goed horen voor iedereen in Nepal’. Guido Makker deelt met ons zijn bijzondere verhalen.

Welk starkey hoortoestel past het beste bij mij?

To see which Starkey hearing aid is best suited to your hearing problem, it is important to consider what improvements the hearing aid should bring to your everyday life.

Interview met Gerdie Kuik goed horen voor iedereen

Gerdie is gespecialiseerd in audiometrie bij kinderen en weet als geen ander welke impact het heeft om kinderen in een vroeg stadium van gehoorverlies hoortoestellen aan te bieden. Ze vertelt er meer over in dit interview.

4 signalen dat je een hoortoestel nodig hebt

Let ik gewoon niet op? Ben ik niet goed geconcentreerd? Of kan ik het eigenlijk gewoon niet horen? Wanneer iemand een hoortoestel aanschaft, is de reactie vaak een zeer dankbare partner en familie die het gevoel hebben dat hun leven is veranderd.

Onderdelen van een hoortoestel, hoe heet alles?

Je komt net terug van het eerste bezoek bij je audicien en zij heeft gelijk allemaal vak jargon op je los geslagen over hoortoestellen, uhm… filters? Je hebt geen idee! In deze blog laten we je de verschillende onderdelen van de hoortoestellen zien en wat de onderdelen precies inhouden.

De nieuwe generatie hoortoestellen?

Tegenwoordig zie je veel jongeren rondlopen met draadloze oortjes. Dat is waarschijnlijk ook opgevallen bij een aantal grote hoortoestelfabrikanten, want recentelijk zijn er een aantal hoortoestellen op de markt gekomen waar je bijna van zou zeggen dat het geen hoortoestellen zijn, maar earbuds. In deze blog lichten we er een paar uit en gaan we […]

Waarom het slim is om eind van het jaar een hoortoestel te kopen en kan het nu nog

Veel mensen met gehoorverlies moeten zelf betalen voor premium hoortoestellen. Maar het is vaak mogelijk om een deel van het geld terug te krijgen. We leggen dit, en meer, uit in deze blog.

Het gevaar van vallen

Audiologen spelen een belangrijke rol bij het verduidelijken van de valrisico's door de mate van gehoorverlies die zij bij hun klanten zien. In deze blog vertellen zij meer over de gevaren van vallen.

Wat is Child Welfare Organisation Nepal

Lees meer over de samenwerking tussen OnlineHoortoestel.nl en Child Welfare Organisation Nepal.

“Ho, Ho…. Heh?!”

De feestdagen komen er weer aan! En dat betekent natuurlijk dat iedereen weer gezellig samenkomt; diners, lunches, oudejaarsborrels… we kennen het allemaal. Maar als slechthorende kan het juist zijn dat je hier enorm tegenop kijkt... Lees deze blog verder voor de 3 beste hoortoestellen voor tijdens de feestdagen

1 2 3 11
hello world!
eng logo
Copyright © 2022 Online-hearingaids.com
chevron-down