0,00
0

Corona en hoortoestellen

Corona en hoortoestellen? Wat moet je weten tijdens deze Coronavirus-pandemie? Wij geven tips en uitleg. Hopelijk kunnen we je hiermee helpen én gerust stellen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn 7 dagen per week tot 22:00 uur bereikbaar via de chat.

1. 1. Bezoek aan audicien niet nodig!

Op zoek naar een nieuw hoortoestel of een aanpassing van de instelling nodig? Wist je dat wij tegenwoordig diverse hoortoestellen ook op afstand kunnen aanpassen? Dat betekent dat het tegenwoordig niet meer perse noodzakelijk is om langs te komen in één van onze hoorcentra. Hoe werkt het? Via het internet kunnen wij je toestel eenvoudig aanpassen. Stuur per email een audiogram en dan sturen wij per post jouw ingestelde hoortoestel op. Zo hoef je niet fysiek naar ons toe te komen en kunnen we op ieder gewenst moment het fine-tunen. Heb je hier interesse in? Neem dan contact met ons op.

2. Let op hygiëne

Alle autoriteiten waarschuwen voor het Coronavirus. De tips die we krijgen zijn eigenlijk simpel: let vooral op je eigen persoonlijke hygiëne.

Vergeet daarbij vooral je hoortoestel niet! Zorg dat ook deze schoon blijven. Neem ze dagelijks af met een vochtig reinigingsdoekje.

Gebruik eventueel een droogbox om bacteriën te doden.

Hier vindt je allerlei instructie video’s. Ontdek in deze eenvoudige videos hoe je jouw hoortoestel gemakkelijk kan schoonmaken of hoe je onderdelen van jouw gehoorapparaat kan vervangen. Zo zie je hoe je bijvoorbeeld een Resound speaker kan vervangen. Of, hoe je Unitron & Phonak domes vervangt. Elke stap wordt duidelijk uitgelegd aan de hand van audio en video beelden. Met de videos van Onlinehoortoestel is het nog nooit zo eenvoudig geweest.

3. Voorraad inslaan

Iedereen is ondertussen aan het hamsteren geslagen. Dit is niet nodig. Wij hebben alle batterijtjes en andere onderhoudsartikelen gewoon op voorraad. Bestel ze lekker makkelijk online, dan hoef je de deur niet uit.

eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down