Free shipping on orders over €‎75 worldwide!
0,00
0

Wat zijn de beste gehoorapparaten in 2023?

Ontdek in dit artikel de top 10 hoortoestellen die je kan kopen. Bij Onlinehoortoestel.nl vinden wij het belangrijk dat iedereen kan genieten van de mooie en unieke geluiden van de wereld om ons heen. Door het ruime assortiment zal er voor ieder gehoorverlies een passende hoortoestel tussen zitten. Met ons diverse assortiment hoortoestellen, van merken zoals

Phonak, Starkey, Oticon, Widex en Signia weten wij iedereen te voorzien van een mooi, uniek en gepersonaliseerd hoortoestel. Daarnaast weten wij dat ieder oor- of gehoorprobleem anders is en daarom zullen wij jou altijd gepersonaliseerd advies geven. Bij ons betaal je voor elk hoortoestel de scherpste prijs. Heb jij online een goedkoper hoortoestel gevonden? Vertel het ons en wij sturen u een goedkopere offerte!

Vraag een gratis offerte aan

Starkey Evolv

De Starkey Evolv kan, behalve alles wat met horen te maken heeft, in 27 talen verstaan en live vertalen, de hartslag meten, gezondheidsadvies geven en nog veel meer. Het hoortoestel is als beste getest met spraak in rumoer (spraak verstaan). De Starkey Evolv hoortoestellen kunnen, behalve alles wat met horen te maken heeft, in 27 talen verstaan en live vertalen, de hartslag meten, gezondheidsadvies geven en nog veel meer. Het hoortoestel is als beste getest met spraak in rumoer (spraak verstaan).

Bekijk het product

Widex Moment Sheer

Wanneer we het over bijzondere gehoorapparaten hebben, hebben we het over de Widex Sheer Moment. Dit geweldige apparaat is een zelflerend apparaat en daarmee één van ons meest unieke en bijzondere hoortoestellen in onze webshop. Naast dat het zelflerende hoorapparaat de wensen van de gebruiker opslaat, geeft het apparaat prioriteit aan de belangrijkste geluidsbronnen. Daarnaast is het het eerste hoortoestel dat niet klinkt als een hoortoestel omdat de vertraging die er in een normaal hoortoestel zit, in de Widex Sheer Moment niet meer is. Zeer geschikt voor harde- en zachte geluiden. Tevens zijn de hoortoestellen super makkelijk te bedienen via de app, die je heel makkelijk op jouw smartphone kunt downloaden. Wanneer je kiest voor een Widex Sheer Moment ben je verzekerd van een prachtig hoortoestel waarmee jij optimaal kunt genieten van de mooie geluiden om je heen.
Bekijk Widex Moment

Resound Omnia 961

Het ReSound OMNIA RIE 961 hoortoestel biedt naast de revolutie in spraakverstaanbaarheid nog meer voordelen. Zo beschikt het gehoorapparaat over Bluetooth en kunnen de Resound OMNIA 9 RIE - DRWC hoortoestellen verbonden worden met Apple- en Android apparaten. Daarnaast komen er, met de komst van de ReSound OMNIA hoortoestellen, nieuwe functies in de ReSound Smart 3D App. De nieuwste functie is de ‘Check My Fit’. Met deze functie laat de app zien of je jouw ReSound OMNIA gehoorapparaat correct draagt.
Bekijk de Resound Omnia

Hoe zit het met vergoeding van jouw hoortoestel?

Wanneer je vragen hebt over de vergoeding van jouw hoortoestel, gehoorverlies wilt begrijpen of hoe je het beste hoortoestellen kunt kopen vanuit een aanvullende verzekering, dan helpen wij je graag verder. Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje bij onze veel gestelde vragen. Wellicht vind je daar het antwoord op jouw vraag. Voor algemene informatie kan je ook altijd nog even onze algemene voorwaarden doorlezen.

Vergoeding ontvangen

Vragen?

Ontvang gratis 10 minuten consult met onze Audicien

Maak nu een afspraak

eng logo
Copyright © 2022 Online-hearingaids.com
chevron-down