Menu

De 4 gevaren van het kiezen van een verkeerd hoortoestel

Na het lezen zul je in staat zijn om zorgeloos het juiste hoorapparaat te kiezen waar je jarenlang probleemloos plezier van zult ervaren. Het kan straks alleen nog maar leuk worden omdat je heel goed gaat begrijpen waar je op moet letten. Zodoende kun jij je focussen op wat voor jou belangrijk is wat het hoortoestel voor jou moet kunnen doen. Alleen op die manier kies jij straks het ideale hoorapparaat waarmee je vanallles kunt doen en wat het weer prettig zal maken om rustig achterover te leunen en gezellig met je vrienden kunt meekletsen!  Je zult geen grapjes meer missen en je zal veel meer deel uit maken van alles wat er om je heen gebeurt.

Lees snel de top 4 valkuilen van het kopen van een niet hoortoestel! Wij zullen je op punten wijzen waar je never nooit aan zou denken omdat het een hele nieuwe wereld is voor jou!

Weg met al die gevaren!!

Zorg dus bij het uitkiezen van een hoortoestel dat je goed geinformeerd bent en let op de volgende zaken:

 • Is er genoeg ruimte in het hoortoestel voor achteruitgang kan er veel versterking in
 • Zitten er bluetooth mogelijkheden op mijn hoortoestel
 • Past het hoortoestel zich goed aan aan de omgeving waarin ik mij verkeer
 • Is het hoorappaat niet te groot / of te klein achter mijn oor
 • Kan er een app op mijn smartphone voor de bediening van mijn hoortoestellen
 • Is onzichtbaarheid voor mij belangrijk
 • Verkeer ik in veel drukke situaties waar ik zoveel mogelijk moet kunnen horen
 • Kan mijn hoortoestel op afstand afgesteld worden
 • Heeft het hoortoestel een mooie klank zodat muziek prettig klinkt
 • Heb ik geen last van mijn eigen stem door teveel aflsuiting
 • Gaat het hoortoestel niet te snel piepen omdat het te los / open in mijn oor zit
 • Kan ik het hoortoestel opladen in plaats van losse batterijtjes
 • Is mijn aan te sluiten op mijn telefoon / tv zodat ik muziek kan streamen

 

Met alle bovenstaande informatie kun jij nu met een gerust gevoel het beste hoortoestel zoeken wat het meeste bij jou past. Zo voorkom je straks dat je met een piepend toestel rondloopt. Of, je wilt lekker muziek streamen in je hoortoestellen maar jouw apparaatjes hebben geen bluetooth functies. Dat zou zonde zijn!

In de zoektocht die straks voor jou volgt, kom je allerlei verschillende hoortoestellen tegen. Om je op weg te helpen geven wij jouw hier ons advies op maat!

Zodoende loop jij geen gevaar het verkeerde hoortoestel te kopen waar je later spijt van krijgt.

Hoortoestel kopen?

Je kunt ook hoortoestellen vergelijken met elkaar via deze link. Je kunt zelf aangeven welke functies voor jou belangrijk zijn en uitkomen bij het beste hoortoestel!Nu heb je veel kennis in huis en ben je uitstekend op de hoogte op welke manier jij het beste toestel koopt wat het meest bij jou past!

Veel luisterplezier voor straks en geniet van jouw fijne nieuwe hoortoestellen.