0,00
0

Een hoortoestel dat met je meedenkt: wat heb je eraan?

Zelfsturende auto’s, chatbots… en de Starkey Livio EDGE AI. Allemaal voorbeelden van Artificial Intelligence; apparaten of software die met je meedenken. Het allernieuwste hoorapparaat van Starkey mag zeker niet ontbreken in dit rijtje, want zoals de zelfsturende auto zijn passagier overal zorgeloos naartoe brengt, zo zorgt het allernieuwste hoorapparaat van Starkey dat je in elke situatie optimaal hoort. Het enige dat je hoeft te doen is even tikken op je hoortoestel en het gaat aan de slag als een soort kleine robot achter je oor. Ik vind het geweldig om dit high-tech apparaatje uit te proberen

Thuis, in de supermarkt, op de sportschool of in een restaurant.... Als je gehoorverlies hebt, weet je dat elke omgeving andere instellingen van je hoortoestel vereist. Vroeger betekende dit dat ik meerdere keren per dag op zoek moest naar het juiste programma of volume met behulp van de knoppen achter mijn oor of de app. Soms vond ik dit irritant, plus het zorgde ervoor dat mensen om me heen zagen dat ik een hoortoestel droeg, wat ik niet altijd leuk vind. Met de Starkey Evolv AI is dat allemaal verleden tijd. Een tikje op mijn oor is alles wat nodig is om de EDGE-modus te activeren. In een mum van tijd wordt mijn omgeving gescand en biedt het hoortoestel de juiste instellingen voor optimaal spraakverstaan in mijn huidige situatie. Simpel en supersnel!

Altijd een hulplijn bij de hand

Wat ik ook verbazingwekkend vind is dat je tegen dit hoorapparaat kunt praten, want het heeft stem bediening. Met behulp van Thrive Virtual Assistent kun je opdrachten geven over je hoortoestel, zoals ‘verlaag het volume’ of ‘ga naar programma muziek’, maar -en dat is nóg veel interessanter- je kunt ook heel andere vragen stellen. Wat dacht je van de weersverwachting van morgen of de snelste route naar huis? Het antwoord wordt door middel van voice in je hoortoestel verteld. Daardoor hoef ik veel minder op te zoeken op mijn telefoon, wat me weer tijd bespaart. Met de Starkey Livio EDGE AI heb je altijd een geheime hulplijn bij de hand, of beter gezegd: in je oor ;-)

Bekijk de Livio Edge

Handige functies & op afstand aanpasbaar

Naast het feit dat dit hoortoestel met je meedenkt, en met je stem te bedienen is, heeft het ook nog een aantal ontzettend handige functies. Net als de Livio AI kan het hoorapparaat 27 talen vertalen (je hoort de vertaling in je oor), spraak uittypen naar tekst (handig bij belangrijke gesprekken, bv. met de dokter) en houdt het je stappen, beweging en interacties bij. Uiteraard kun je ook met de Starkey Livio EDGE AI handsfree bellen en muziek streamen. Dit blijven mijn favoriete en meest gebruikte functies.

Het is heel handig dat de Starkey Livio EDGE AI op afstand aanpasbaar is. Zo hoef ik niet voor elke aanpassing een afspraak te maken bij mijn audicien, maar kan ik online een verzoek indienen en wordt het geregeld. Dat bespaart me ook weer heel wat tijd.

Het perfecte hulpmiddel in een druk leven

Kortom, ik ben erg enthousiast over de Starkey Livio EDGE AI. Door de handige functies, zoals stembediening en de Edge Modus, merkt eigenlijk niemand meer dat ik een hoortoestel draag, omdat een of twee tikjes genoeg is om mijn opdrachten te geven. ‘Goed horen’ kost mij met dit toestel geen extra tijd, omdat ik bijna niets meer handmatig hoef in te stellen, mijn opdrachten mondeling kan geven, het toestel mijn vragen beantwoordt, en ik niet meer langs de audicien hoef voor aanpassingen. De Starkey Livio EDGE AI is voor mij het perfecte hulpmiddel in een druk dagelijks leven!

eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down