Free shipping on orders over €‎75 worldwide!
0,00
0

Een huismerk van een keten. Wat zijn de voor- en nadelen?

Veel ketens bieden ook hoortoestellen van een eigen merk aan. Wat zijn dat voor een hoortoestellen en is het interessant om een huismerk hoortoestel aan te schaffen? In deze blog lees je meer over de volgende punten.

 • Huismerk hoortoestel, wat is dat?
 • Voordelen huismerken
 • Nadelen huismerken

 • Huismerk wat is dat?

  Een hoortoestel van een huismerk is een hoortoestel dat alleen bij een bepaalde keten verkocht wordt. Het zijn in alle gevallen toestellen die identiek zijn aan de eigenschappen van een ander hoortoestel. De meeste fabrikanten dopen hun hoortoestellen in opdracht van een keten om in een andere naam. Zodoende lijkt het dan een toestel dat exclusief verkocht wordt bij een keten. In werkelijkheid is het hoortoestel gelijk aan het oorspronkelijk hoortoestel, meestal een bekend hoortoestellenmerk.

  Voordelen huismerken

  Voor jou als hoortoestel-gebruiker kunnen we niet echt veel voordelen benoemen van een huismerk-hoortoestel. Ze zijn niet perse goedkoper bijvoorbeeld. De simpelere huismerk-hoortoestellen worden wel vergoed! Maar dat geldt ook voor simpelere hoortoestellen van de oorspronkelijke merken.

  Nadelen huismerken

  Een nadeel van de huismerk-hoortoestellen vinden wij dat je vooral bij de keten goed geholpen kan worden. Bij andere audiciens wordt de dienstverlening lastiger. Wij kunnen bijvoorbeeld hoortoestellen van een huismerk pas voor je bijstellen nadat wij de speciale software aan hebben geschaft. Wat dat betreft zit je dus meer gebonden aan de partij waar je de hoortoestellen gekocht hebt. Ook de aanschaf van accessoires is lastiger. De accessoires van het oorspronkelijke merk werken soms wel samen met jouw hoortoestellen maar vaak ook niet. Wederom ben je dan dus min of meer gebonden aan de partij waar je ook jouw hoortoestel hebt gekocht. Terwijl accessoires soms online goedkoper te bestellen zijn.

  eng logo
  Copyright © 2022 Online-hearingaids.com
  chevron-down