Menu

Compact en onopvallend

Toen ik de TableMic kreeg, hoopte ik dat hij niet al te groot was, want eerlijk is eerlijk: je wilt dat een hoorhulpmiddel compact en onopvallend is. Toen ik het doosje opende was ik positief verrast: slechts 7cm groot is het schijfje. En het ontwerp ziet er strak uit. Geen onnodige poespas. Ik ben erg tevreden over de uitstraling. Met het bijbehorende rubber beschermhoesje én het tasje is hij ook nog eens goed beschermd en netjes op te bergen. Dat is ook belangrijk, omdat het een gebruiksvoorwerp is dat je overal mee naartoe neemt.

Altijd in mijn tas

Ik ben dus heel tevreden over de Starkey 2.4 GHz Table Microphone. Het helpt mij in lastige hoorsituaties om meer mee te krijgen van wat er wordt gezegd, waardoor ik mij weer onderdeel voel van het gesprek. De TableMic is makkelijk en snel in gebruik; even aanzetten, op tafel leggen en hij doet het. Ik neem hem overal mee naartoe. Een echte aanrader!

Bekijk het hoortoestel dat past bij deze Tafel Microfoon
Starkey Table Microphone