A A
Menu
The digital audiologist, with human service.
Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:30
Chat elke dag tot 22:00

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja, dat kan. Onze hoortoestellen mag je altijd 4 weken proberen. TIJDELIJK ZELFS 60 DAGEN! Ben je na deze 8 weken, oftewel 60 dagen, niet tevreden met je aankoop? Dan kun je het product terugsturen naar Onlinehoortoestel.nl. De 60 dagen gaan tellen vanaf de dag dat je het hoortoestel in handen hebt. Andere accessoires van Onlinehoortoestel.nl hebben een retourtermijn van 14 dagen. Om je artikelen retour te sturen, verzoeken wij je om de volgende stappen te volgen.

Hoe werkt het retourproces?

Om je artikelen retour te sturen, verzoeken wij je om de volgende stappen te volgen.
1. Bel de klantenservice van Onlinehoortoestel.nl en vraag een retour aan. Of gebruik het retourformulier dat in het pakket zit.
2. Van ons ontvang je per e-mail een retourformulier.
3. Print het retourformulier uit, vul het in en voeg deze bij het pakketje.
4. Het aankoopbedrag krijg je van ons teruggestort zodra wij je retour in ontvangst hebben genomen.

Wat zijn de kosten voor het retourneren?

De verzendkosten van het retourneren zijn voor eigen rekening en zijn afhankelijk van het formaat van het pakketje.

Wat is het retouradres?

Het retouradres van Onlinehoortoestel.nl is:

Onlinehoortoestel.nl
Nikkelstraat 43
1411 AH Naarden
Nederland

Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?

Zodra we jouw product hebben ontvangen, storten we het aankoopbedrag terug. Wil je het aankoopbedrag teruggestort hebben op een ander rekeningnummer? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Overeenkomst herroepen en zonder opgaaf van reden terugsturen

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar je bent hiertoe niet verplicht. Het formulier voegen we ook toe aan je bestelling.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen we je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Ons retouradres
Nikkelstraat 43, 1411 AH te Naarden, Nederland

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Uitzondering herroepingsrecht
Hygiëne producten, zoals oordoppen en oorstukjes, waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet geretourneerd worden.

Dit bekeek je eerder