-26%
Flow Med Dry-Cap UV3®
Flow Med Dry-Cap UV3®
Flow Med Dry-Cap UV3®
Flow Med Dry-Cap UV3®

Flow Med Dry-Cap UV3®

Merk: FlowMed
94,95
Vorige prijs:129,-
Op voorraad
We helpen je graag
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Omschrijving
Specificaties
Reviews
Omschrijving

De Dry-Cap UV3® is een droog- en reinigingssysteem dat geschikt is voor alle typen hoortoestel.
De Dry-Cap UV3® is zo ontworpen dat deze eenvoudig over het hoortoestel of het laadstation heen kan worden geplaatst.
De open vormgegeven en gepatenteerde Dry-Cap UV3® maakt drogen en hygiënisch reinigen gedurende het opladen van alle oplaadbare hoortoestellen mogelijk ongeacht het ontwerp van de oplader.
De grootte en het ontwerp van de Dry-Cap UV3® is gericht op een perfecte droging en desinfectie van hoortoestellen en oorstukjes. Wereldwijd levert iedere hoortoestelfabrikant haar high-tech hoortoestellen in een stijlvol laadstation. Slim aangebrachte openingen in de behuizing van de Dry-Cap UV3® bieden aan alle zijden voldoende ruimte voor de USB-kabels van het laadstation. Onder de Dry-Cap UV3® kunnen ook alle niet oplaadbare hoortoestellen in korte tijd worden gedroogd en gedesinfecteerd met UV-C licht. De nieuwe Dry-Cap UV3® is de beste in zijn klasse in het drogen van hoortoestellen. Dit is het resultaat van een geoptimaliseerde luchtstroom door openingen voor inkomende lucht, een hoogwaardige ventilator, een turbokanaal en een verbeterde droogruimte. Met 7.000 tpm wordt 4,35 m3 lucht per uur via het turbokanaal op de hoortoestellen gericht. Door verbetering van de luchtstroom en het verkleinen van de afstand tussen de hoortoestellen en de ventilator is het droogresultaat met 25% toegenomen. De vochtige lucht kan ongehinderd weg via grote zijopeningen. Er ontstaat geen warmte, wat van belang is bij oplaadbare hoortoestellen. OplaadbaarDe Dry-Cap UV3® is voorzien van een LiPo-batterij en daardoor oplaadbaar. Met een volledig opgeladen Dry-Cap UV3® kan 5 x een totaal programma of 60 x het 2-minuten desinfectie programma worden uitgevoerd. Daarna moet de Dry-Cap UV3® weer worden opgeladen.

Met één druk op de knop voert de nieuwe Dry-Cap UV3® automatisch een snelle UV-C reiniging van 2 minuten uit. Hierbij wordt effectief 99,9% van alle virussen, bacteriën en schimmels geëlimineerd.

Bij de Dry-Cap UV3® wordt een laadsnoer met USB-aansluiting (zonder stekker) meegeleverd.

Specificaties
Kenmerken
Oplaadbaar
Het gehoorapparaat is op te laden d.m.v. een oplaadstation. Losse oplaadbare batterijen gaan gemiddeld 1 jaar mee en worden los verkocht. Let op: er zit standaard geen oplaadstation of accu bij een oplaadbaar hoortoestel.

Overige kenmerken
Inhoud

1 Dry-Cap UV3
1 laadsnoer met USB-aansluiting (zonder stekker).

Merk
Alle producten die wij online hebben staan hebben een merk, wij verkopen alleen hoortoestellen en andere producten van de meest gerenomeerde merken.

FlowMed

Toon meer Toon minder
Reviews
Voor dit product zijn nog geen reviews
:
We gaan je e-mailadres niet publiceren.