A A
23 Service punten
Menu

Phonak Audéo B90

Over het merk Phonak

Phonak is een merk waarbij moderne technologie, innovatie en de hoge kwaliteitseisen voorop staan. Phonak is een toonaangevend merk op het gebied van gehoortoestellen en daarbij bieden zij een oplossing voor alle gehoorbehoeften. De toestellen worden grotendeels in Zwitserland geproduceerd.

Over het hoortoestel Phonak Audéo B90

De Audéo B90 van Phonak is een zeer geavanceerde hooroplossing waarbij het Zwitserse bedrijf zich geconcentreerd heeft op een zo natuurlijk mogelijke geluidsbeleving. Met dit hoortoestel is Phonak weer een stap verder gegaan dan bij de vorige modellen en hebben ze een grote stap kunnen maken in de zoektocht naar optimaal verstaan.

– De Phonak Audéo B90 kan zich automatisch in te stellen tot 7 verschillende luistersituaties. Dit zijn situaties zoals: spraak in rustige omgevingen, spraak in rumoer, lawaai, slechte akoestiek, muziek, spraak in de auto en spraak in veel lawaai.

– De Phonak Audéo B90 heeft een tinnitus-maskeerder.

– De Phonak Audéo B90 heeft een systeem om hoge tonen te verplaatsen naar de lagere tonen toe. Dit is met name fijn bij voor gehoorverliezen waarbij de hoge tonen zo slecht zijn dat versterken niet het gewenste effect heeft. Soms kan het versterken van het geluid namelijk alleen maar voor een blikkerig geluid zorgen, dat wil je natuurlijk niet.

– Alle gehoorapparaten van het Belong platform hebben een zeer hoge stof- en vochtbestendigheid (IP68).

– Dit hoortoestel is ook te koppelen aan een mobiele telefoon en de televisie.

– Er is een oplaadbare versie van dit gehoortoestel beschikbaar, de Audeo B90-R.

De hoortoestellen van Phonak  zijn geschikt voor mensen die graag voor innovatie gaan. En natuurlijk zijn ze zeer geschikt voor slechthorende die zoveel mogelijk comfort willen. Dit hoortoestel is speciaal ontwikkeld voor mensen met een licht tot zwaar gehoorverlies.

Heb je interesse in het proberen van de Phonak Audéo? Bestel dan direct online of neem contact met ons op!

Wil je liever zelf het verschil zien tussen de verschillende Bolero modellen? Vink dan onder het product ‘Vergelijk’ aan en vergelijk de  verschillende types Phonak Audéo hoortoestellen met elkaar.

Toon meer Toon minder