A A
23 Service punten
Menu

Phonak Audéo hoortoestellen

Over het merk Phonak

Phonak is een merk waarbij moderne technologie, innovatie en de hoge kwaliteitseisen voorop staan. Phonak is een toonaangevend merk op het gebied van hoortoestellen en daarbij bieden zij een oplossing voor alle hoorbehoeften. De toestellen worden grotendeels in Zwitserland geproduceerd.

 

Het hoortoestel Phonak Audéo

De Audéo van Phonak is een zeer geavanceerde hooroplossing waarbij het Zwitserse bedrijf zich geconcentreerd heeft op een zo natuurlijk mogelijke geluidsbeleving. Met deze hoortoestellen is Phonak weer een stap verder gegaan dan bij de vorige modellen en hebben ze een grote stap kunnen maken in de zoektocht naar optimaal verstaan. Wij verkopen momenteel twee series van het Audéo model van Phonak, namelijk de B-serie (Audéo Belong) en V-serie (Audéo Venture hoortoestellen). Binnenkort voegen we daar ook de M-serie (Audéo Marvel) aan toe. Deze series kun je met elkaar vergelijken door onder het product op het vinkje bij ‘Vergelijk’ te klikken. Vink de producten aan die je wilt vergelijken en zie welk Phonak Audéo B of Audéo V toestel bij jou past.

Voordelen van de Phonak Audéo

– De Phonak Audéo heeft een tinnitus-maskeerder.
– Het toestel kan zich automatisch instellen tot 7 verschillende luistersituaties. Dit zijn situaties zoals: spraak in rustige omgevingen, spraak in rumoer, lawaai, slechte akoestiek, muziek, spraak in de auto en spraak in veel lawaai.
– Het hoortoestel heeft een systeem om hoge tonen te verplaatsen naar de lagere tonen. Dit is met name fijn bij gehoorverliezen waarbij de hoge tonen zo slecht zijn dat versterken niet het gewenste effect heeft. Soms kan het versterken van het geluid namelijk alleen maar zorgen voor een blikkerig geluid, dat wil je natuurlijk niet.
– Alle gehoorapparaten van het Phonak Audéo Belong platform hebben een zeer hoge stof- en vochtbestendigheid (IP68).
– Dit hoortoestel is middels een accessoire ook te koppelen aan een mobiele telefoon en de televisie. Dit is enkel het geval bij de Audéo Belong en Audeó Venture, niet bij de Audéo Marvel.
– Er is een oplaadbare versie van dit hoortoestel beschikbaar, de Audéo B90-R. De accu van de nieuwe Belong B90-R is in drie uur volledig opgeladen en gaat dan 24 uur mee. Daardoor geniet je de hele dag van hoorcomfort. Wanneer je bent vergeten het hoortoestel op te laden, kan je hoortoestel na een oplaadtijd van slecht een half uur weer makkelijk zes uur mee. Dit maakt het leven eenvoudiger, omdat je niet meer te maken hebt met de kwelling van wegwerpbatterijen. Dit is vele malen milieuvriendelijker. Bekijk ook de Phonak Audeo M90.

Nieuwe technologieën van Phonak

De hoortoestellen van Phonak zijn aangedreven door de nieuwe technologieën. Bijvoorbeeld doordat de toestellen te koppelen zijn aan mobiele telefoons en televisies. De Audéo Marvel werkt zelfs rechtstreeks. Daarom zijn ze zeer geschikt voor mensen die van innovatie houden, maar natuurlijk ook voor slechthorenden die zoveel mogelijk comfort en spraakverstaan willen. Dit hoortoestel is speciaal ontwikkeld voor mensen met verschillende soorten gehoorverlies, van een licht tot ernstig gehoorverlies. Het motto van Phonak is niet voor niets: made for all.

Contact met Onlinehoortoestel.nl

Heb je interesse in het proberen van de Phonak Audéo? Bestel dan direct online of neem contact met ons op! Wil je liever zelf het verschil zien tussen de verschillende Audéo modellen? Vink dan onder het product ‘Vergelijk’ aan en vergelijk de verschillende types Phonak Audéo hoortoestellen met elkaar. Wanneer je nog niet helemaal zeker weet welk hoortoestel bij jou past, kun je onze online hoortest doen. Deze gratis gehoortest kun je gemakkelijk achter de computer uitvoeren. Hierdoor hoef je het huis niet uit en kun je het op je eigen gemak in een rustige omgeving doen.

Heb je vragen over onze service? Stel een vraag aan onze klantenservice of lees onze veelgestelde vragen en algemene voorwaarden.

Toon meer Toon minder
Dit bekeek je eerder