A A
23 Service punten
Menu

Phonak Bolero hoortoestellen

Over het merk Phonak

Phonak is een merk waarbij moderne technologie, innovatie en de hoge kwaliteitseisen voorop staan. Phonak is een toonaangevend merk op het gebied van gehoortoestellen en daarbij bieden zij een oplossing voor alle gehoorbehoeften. De toestellen worden grotendeels in Zwitserland ontwikkeld.

 

Over het hoortoestel Phonak Bolero

– De Phonak Bolero kan zich automatisch instellen op 2 tot 7 verschillende luistersituaties (zoals bijvoorbeeld spraak in rustige omgevingen en spraak in rumoer).

– De Phonak Bolero heeft een tinnitus-maskeerder.

– In de Phonak Bolero zit een frequentiecompressie. Hierdoor is het mogelijk om frequenties die minder hoorbaar zijn enkele octaven lager aan te bieden op een frequentie die wel nog hoorbaar is voor je. Dit zorgt voor meer verstaan, zonder dat het geluid blikkerig wordt.

– Dit hoortoestel is ook te koppelen aan een mobiele telefoon en de televisie, middels accessoires.

De hoortoestellen van Phonak, en met name de Bolero, zijn met name geschikt voor mensen die graag voor innovatie gaan. Tevens zijn ze zeer geschikt voor slechthorende die zoveel mogelijk comfort willen. Dit hoortoestel is speciaal ontwikkeld voor mensen met een licht tot zeer zwaar gehoorverlies.

Heb je interesse in het proberen van de Phonak Bolero? Bestel dan direct online of neem contact met ons op! Wil je liever zelf het verschil zien tussen de verschillende Bolero modellen? Vink dan onder het product ‘Vergelijk’ aan en vergelijk de  verschillende types Phonak Bolero hoortoestellen met elkaar.

Toon meer Toon minder
Dit bekeek je eerder