A A
23 Service punten
Menu

Phonak Naída

Over het hoortoestel Phonak Naida

  • De Phonak Naida kan zich automatisch instellen op 2 tot 7 verschillende luistersituaties (zoals bijvoorbeeld spraak in rustige omgevingen en spraak in rumoer).
  • De Phonak Naida heeft een tinnitus-maskeerder.
  • In de Phonak Naida zit een frequentiecompressie. Hierdoor is het mogelijk om frequenties die minder hoorbaar zijn enkele octaven lager aan te bieden op een frequentie die wel nog hoorbaar is voor je. Dit zorgt voor meer verstaan, zonder dat het geluid blikkerig wordt
  • Dit hoortoestel is ook te koppelen aan een mobiele telefoon en de televisie, middels accessoires.
  • De hoortoestellen van Phonak, en met name de Naida, zijn met name geschikt voor mensen die graag voor innovatie gaan. Tevens zijn ze zeer geschikt voor slechthorende die zoveel mogelijk comfort willen.
  • Dit hoortoestel is speciaal ontwikkeld voor mensen met een zwaar tot zeer zwaar gehoorverlies.

Heb je interesse in het proberen van de Phonak Naida? Bestel dan direct online of neem contact met ons op! Wil je liever zelf het verschil zien tussen de verschillende Naida modellen? Vink dan onder het product ‘Vergelijk’ aan en vergelijk de  verschillende types Phonak Naida hoortoestellen met elkaar.

Over het merk Phonak

Phonak is hét merk voor de zwaar tot zeer zwaar slechthorende. Doordat er allerlei innovatieve en vernieuwende features in de hoortoestellen van Phonak zijn toegevoegd, weten ze een optimale oplossing voor deze doelgroep te creëren. Daardoor staat Phonak al jaren bekend als de NR.1 in power hooroplossingen.

Dit bekeek je eerder