A A
Menu
Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:30
Chat elke dag tot 22:00
Afspraken mogelijk buiten deze tijden

Phonak Virto Marvel Black

Over het merk Phonak

Phonak is een merk waarbij moderne technologie, innovatie en de hoge kwaliteitseisen voorop staan. Phonak is een toonaangevend merk op het gebied van gehoortoestellen en daarbij bieden zij een oplossing voor alle gehoorbehoeften. De toestellen worden grotendeels in Zwitserland geproduceerd.

Over het hoortoestel Phonak Virto Marvel Black

De Phonak Virto Black is het eerste op maat gemaakte hoortoestel van Phonak met de voordelen van Marvel-technologie, waaronder universele Bluetooth-streaming, handsfree bellen en een gepersonaliseerde luisterervaring via de myPhonak-app.

In combinatie met een Roger-accessoire kunnen dragers van Virto Black ook tot 10x beter horen dan normaal horen in lawaaierige situaties en over afstand door het Roger-signaal rechtstreeks in beide oren te streamen.

De hoortoestellen van Phonak  zijn geschikt voor mensen die graag voor innovatie gaan. En natuurlijk zijn ze zeer geschikt voor slechthorende die zoveel mogelijk comfort willen. Dit hoortoestel is speciaal ontwikkeld voor mensen met een licht tot zwaar gehoorverlies.

Heb je interesse in het proberen van de Phonak Virto Marvel Black? Bestel dan direct online of neem contact met ons op!