A A
23 Service punten
Menu

Het nieuwste hoortoestel Signia Styletto Connect (Siemens)

Signia staat al jaren bekend om hun unieke en kwalitatieve hoorapparaten. Met de verschillende series, zoals Signia Slik, Signia Insio en Signia Pure Charge & Go, zorgen zij ervoor dat iedereen de mooie geluiden van de wereld om zich heen kan horen. Doordat Signia (voorheen Siemens) altijd streeft naar innovatie, hebben zij een nieuw model uitgebracht, namelijk de Signia Styletto Connect. Dit unieke hoorapparaat, dat in de varianten 3NX, 5NX en 7NX bestaat, heeft oplaadbare batterijen die binnen 4 uur compleet zijn opgeladen! Als je 30 minuten laadt dan kunnen de hoortoestellen weer 5 uur mee. Daarnaast hebben de toestellen 3 nieuwe kleuren die net even anders, wat strakker, zijn dan de huidige kleuren. Tevens hebben de nieuwste varianten van de Signia Styletto Connect een Bluetooth koppeling waardoor zij met verschillende apparaten kunnen verbinden. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld handsfree wilt bellen.

Waarom is de Signia Styletto Connect zo uniek?

Door zijn kleine formaat en mooi, modern design is de Signia Styletto Connect een juweel in jouw oor. Daarnaast heeft dit geweldige apparaat een oplaadfunctie waarmee jij jouw hoortoestel binnen 4 uur kunt opladen. Het apparaat is vervolgens gereed voor 24 uur hoorplezier. Door de lithium-ion accu wordt het meenemen van extra batterijtjes verleden tijd! Daarnaast komen de hoortoestellen van Signia Styletto Connect met een draagbare oplader zodat jij, wanneer jouw hoortoestel onderweg leeg raakt, ze gewoon in jouw zak kunt opladen. Binnen 30 minuten kan jij genieten van 4 uur perfect gehoor. Mega handig!

Het meest unieke aan dit nieuwe hoorapparaat is dat je het met vrijwel alle Bluetooth apparaten kunt verbinden, net zoals bij de Phonak Marvel hoortoestellen. Maak verbinding met je telefoon en geniet, door de Nx techniek van Signia, van optimaal geluid in jouw oor. Een geweldige geluidsbeleving! Tevens heeft de Signia Styletto, net als alle andere Signia apparaten, een uniek Own Voice Processing waardoor jij jouw eigen stem heel natuurlijk hoort. Daar waar anderen hoortoestellen alleen opvallen door geweldige geluidskwaliteit, is de Styletto Connect ook nog mooi vormgegeven. Het lijken eigenlijk earpods en dat maakt het fashionable om ze te dragen.

Check hier of de comptabiliteit met je smartphone.

Voor wie is de Signia Styletto Connect?

Zoals eerder benoemd is de Signia Styletto Connect een uniek hoortoestel dat heel snel op te laden is wanneer de batterijtjes leeg zijn. Het hoortoestel is dus erg handig voor gebruikers die veel onderweg zijn. Daarnaast is het hoortoestel geschikt voor verschillende soorten gehoorverlies. Het maakt niet uit of je lichte of gemiddelde hoorondersteuning nodig hebt, de Signia Styletto is geschikt voor vele gebruikers. Door de 3 verschillende varianten, de 7Nx, 5Nx en 3Nx, kan het toestel  nauwkeurig afgesteld worden op jouw gehoorverlies.Maar bovenal is de Signia Styletto een gehoorapparaat voor modieuze mensen die het fijn vinden om goed horen met juweeltjes van hoortoestellen te doen.

Naast alle unieke functionaliteiten van het hoortoestel, is het hoortoestel dus ook erg mooi. Een echt hoor-juweel in jouw oor! Bij Onlinehoortoestel.nl vind je een scala aan hoortoestellen zodat er voor iedereen een gepast hoortoestel tussen zit.

Toon meer Toon minder
Bekijk hier alle Signia Styletto Connect hoortoestellen en vergelijk deze met elkaar

Over het merk Signia (Siemens)

Het merk Signia, dat voorheen Siemens werd genoemd, helpt al jaren lang vele mensen met gehoorproblemen. Door het unieke design, de nieuwste innovaties en technologieën die zorgen voor optimaal geluid in het oor, zullen de gebruikers van Signia niet snel kiezen voor een ander merk. Daarnaast zal Signia, Signia niet zijn wanneer zij niet een myControl app zouden ontwikkelen. Hiermee kunnen alle Signia gebruikers heel makkelijk de instellingen van het hoortoestel veranderen via de telefoon.

Service van Onlinehoortoestel.nl

Wanneer je na het lezen over onze unieke Signia Styletto hoortoestellen nieuwsgierig bent geworden naar wat deze apparaten voor jou kunnen betekenen, dan helpen wij je graag verder.

Als je toch niet helemaal zeker bent over welk toestel het beste bij jouw past, kan je altijd onze online hoortest doen. Doe de test op een moment wanneer deze jou het beste uitkomt en vind jouw perfecte hoortoestel.

Mocht je andere vragen hebben over onze service of over één van onze hoortoestellen, neem dan gerust contact met ons op via onze klantenservice of bekijk onze veelgestelde vragen pagina. Wellicht vind je daar het antwoord op jouw vraag.

Dit bekeek je eerder