A A
Menu
De digitale audicien, met menselijke service.
Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:30
Chat elke dag tot 22:00
Afspraken mogelijk buiten deze tijden

Betere hoorprestaties met een Phonak Titanium

Mensen met gehoorverlies ervaren vaak hinder in een lawaaiige omgeving. Rustig een gesprek voeren of naar muziek luisteren kan daardoor worden gehinderd. De Phonak Virto B-Titanium zorgt voor de beste hoorprestaties! Hierdoor kun je je focussen op één stem, maar hoor je ook de rumoerige omgeving om je heen. Hier hoef je zelf niets aan te veranderen. Het hoortoestel scant de omgeving en past zich automatisch aan. Dit maakt de AutoSense OS techniek mogelijk. De AutoSense OS functie analyseert iedere 0,4 seconden de geluiden in je omgeving en past zich hierop aan. Waar je ook bent; in de auto, in een restaurant of bij vrienden, het hoortoestel past zich aan!

Bekijk de Phonak Virto B70 Titanium en de Phonak Virto B90 Titanium.

Het toestel is geschikt voor personen met een mild tot gemiddeld gehoorverlies. Het toestel heeft geen draadloze functies en kan daardoor niet aan de accessoires gekoppeld worden. Ben je op zoek naar een hoortoestel voor (zeer) ernstig gehoorverlies? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij je kunnen adviseren.

Service van Onlinehoortoestel.nl

Heb je interesse in het allerkleinste hoortoestel ter wereld? Dan kun je deze online bestellen. Wij maken vervolgens twee afspraken met je:

  • Eerste afspraak: tijdens de eerste afspraak maken we een afdruk van je oren, zodat we het hoortoestel op maat kunnen maken. Hierdoor geniet je van een perfecte pasvorm, speciaal gemaakt voor jouw oren. Tijdens deze afspraak doen we ook een uitgebreide hoortest.
  • Tweede afspraak: tijdens de tweede afspraak gaan we het op maat gemaakte hoortoestel bij je plaatsen. Ook zullen we je tijdens deze afspraak uitvoerig uitleggen hoe het hoortoestel werkt en hoe je deze onderhoudt.

Duizenden mensen gingen je voor en genieten dagelijks van het heldere geluid van dit toestel. Ben jij na enkele weken toch niet tevreden, dan stuur je de toestellen gewoon terug en krijg je het aankoopbedrag terug gestuurd. We brengen alleen de op maat gemaakte onderdelen bij je in rekening, à €100,- per oor.

Ben je je nog aan het oriënteren op een hoortoestel? Bekijk dan ook de Phonak Belong, Phonak Marvel, Phonak Bolero en Phonak Naída hoortoestellen. De verschillen tussen deze modellen kun je zelf ontdekken met onze ‘Vergelijk’ optie. Vink dan onder het product ‘Vergelijk’ aan en vergelijk de verschillende types Phonak hoortoestellen met elkaar.

Dit bekeek je eerder