A A
23 Service punten
Menu

Phonak Titanium hoortoestel: onzichtbaar en kleinste hoortoestel ooit

Het kleinste hoortoestel ooit is de Phonak Titanium. Omdat het gehoorapparaat zo klein is en ín de gehoorgang wordt geplaatst, is het een onzichtbaar hoortoestel.

Het draagcomfort van dit onzichtbare hoortoestel is groot. We maken dit hoortoestel namelijk helemaal op de maat van je gehoorgang. Het hoortoestel is heel licht waardoor ook het draagcomfort hoog is.

Wat maakt de Phonak Titanium bijzonder?

Het Phonak Titanium hoortoestel kan in drie woorden omschreven worden als ‘sterk, licht en klein’. Het hoortoestel is, zoals de naam al doet vermoeden, gemaakt van titanium. Titanium is een super sterk en ultra licht metaal. Het materiaal is 15 keer sterker dan acrylaat, waardoor de behuizing maar slechts 0,2 mm dik is. Dat is maar liefst 50% dunner dan de behuizing van andere op maat gemaakte hoortoestellen van Phonak. Daarnaast zijn ook de elektronische componenten tot wel 60% kleiner dan bij andere hoortoestellen. Al met al is de Phonak Titanium maar liefst 26% kleiner dan een kunststof hoortoestel. Het hoortoestel is zo klein, dat het vrijwel onzichtbaar is. Het toestel is prettig te dragen door de op maat gemaakte pasvorm en het ultralichte gewicht.

Met dit hoortoestel heeft Phonak prestaties, functionaliteit en design gecombineerd.

Toon meer Toon minder

Betere hoorprestaties met een Phonak Titanium

Mensen met gehoorverlies ervaren vaak hinder in een lawaaiige omgeving. Rustig een gesprek voeren of naar muziek luisteren kan daardoor worden gehinderd. De Phonak Virto B-Titanium zorgt voor de beste hoorprestaties! Hierdoor kun je je focussen op één stem, maar hoor je ook de rumoerige omgeving om je heen. Hier hoef je zelf niets aan te veranderen. Het hoortoestel scant de omgeving en past zich automatisch aan. Dit maakt de AutoSense OS techniek mogelijk. De AutoSense OS functie analyseert iedere 0,4 seconden de geluiden in je omgeving en past zich hierop aan. Waar je ook bent; in de auto, in een restaurant of bij vrienden, het hoortoestel past zich aan!

Bekijk de Phonak Virto B70 Titanium en de Phonak Virto B90 Titanium.

Het toestel is geschikt voor personen met een mild tot gemiddeld gehoorverlies. Het toestel heeft geen draadloze functies en kan daardoor niet aan de accessoires gekoppeld worden. Ben je op zoek naar een hoortoestel voor (zeer) ernstig gehoorverlies? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij je kunnen adviseren.

Service van Onlinehoortoestel.nl

Heb je interesse in het allerkleinste hoortoestel ter wereld? Dan kun je deze online bestellen. Wij maken vervolgens twee afspraken met je:

  • Eerste afspraak: tijdens de eerste afspraak maken we een afdruk van je oren, zodat we het hoortoestel op maat kunnen maken. Hierdoor geniet je van een perfecte pasvorm, speciaal gemaakt voor jouw oren. Tijdens deze afspraak doen we ook een uitgebreide hoortest.
  • Tweede afspraak: tijdens de tweede afspraak gaan we het op maat gemaakte hoortoestel bij je plaatsen. Ook zullen we je tijdens deze afspraak uitvoerig uitleggen hoe het hoortoestel werkt en hoe je deze onderhoudt.

Duizenden mensen gingen je voor en genieten dagelijks van het heldere geluid van dit toestel. Ben jij na enkele weken toch niet tevreden, dan stuur je de toestellen gewoon terug en krijg je het aankoopbedrag terug gestuurd. We brengen alleen de op maat gemaakte onderdelen bij je in rekening, à €100,- per oor.

Ben je je nog aan het oriënteren op een hoortoestel? Bekijk dan ook de Phonak Belong, Phonak Marvel, Phonak Bolero en Phonak Naída hoortoestellen. De verschillen tussen deze modellen kun je zelf ontdekken met onze ‘Vergelijk’ optie. Vink dan onder het product ‘Vergelijk’ aan en vergelijk de verschillende types Phonak hoortoestellen met elkaar.

Dit bekeek je eerder