A A
Menu
Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:30
Chat elke dag tot 22:00

Op hoeveel vergoeding kan je rekenen?

De merken hoortoestellen die we bij Onlinehoortoestel.nl aanbieden, zijn allemaal zeer geavanceerde hoortoestellen. Wij proberen de prijs zo laag mogelijk voor je te houden.

Een aantal zorgverzekeraars beperken de slechthorende in hun hoortoestel keuze omdat zij de kosten laag willen houden. Vandaar dat een verzekeraar slechts 1 keer per 5 jaar een vergoeding uitkeert. Bovendien kiezen de meeste zorgverzekeraars er voor om de meest geavanceerde hoortoestellen niet te vergoeden.

Ontvang jij van je verzekering een vergoeding voor je hoortoestel? Vergeet dan niet dat de kosten hiervan eerst van het eigen risico worden afgetrokken. Een hoortoestel kost je daarom sowieso 385 euro en dan heb je dus niet perse het gehoorapparaat dat jij wenst. Wel of geen vergoeding willen heeft in veel gevallen dus consequenties voor de kwaliteit van het hoortoestel dat je draagt.

Geen vergoeding maar toch geld terug krijgen?

Krijg je van de zorgverzekeraar geen vergoeding dan zou je van de belastingdienst geld terug kunnen krijgen als je zorgkosten hebt gemaakt. Via onze belastingtool kan je uitrekenen hoeveel je mogelijk terug kan krijgen van de belastingdienst voor je hoortoestellen.

Vergoeding aanvragen

OnlineHoortoestel.nl vraagt geen vergoeding voor je aan bij de verzekering. Je kan wel zelf de factuur bij de verzekering indienen. Indien de verzekering extra documentatie van ons nodig heeft, dan verlenen wij onze medewerking. Voor meer informatie kan je even contact met ons opnemen.

Dit bekeek je eerder