A A
23 Service punten
Menu

Widex Beyond gehoorapparaten

Het Widex Beyond hoortoestel is een hoortoestel dat zich automatisch aanpast aan de omgeving waar je inzit.

 

 

  • Met zowel iOS van Apple als de meeste Andriod telefoons kan je dit hoortoestel bijstellen.
  • De Widex Beyond is te koppelen aan je iPhone voor directe streaming van telefoon en muziek zonder tussenkomst van een accessoires.
  • De Widex Beyond bezit een frequentiecompressie. Hierdoor is het mogelijk om frequenties die minder hoorbaar zijn enkele octaven lager aan te bieden op een frequentie die wel nog hoorbaar is voor je. Dit zorgt voor meer verstaan, zonder dat het geluid blikkerig wordt.
  • Dit hoortoestel is ook te koppelen aan de televisie of radio door middel van een accessoire.
  • Voor dit model is er ook een oplaadkit te bestellen.
  • Eens een Widex hoortoestel, altijd een Widex is een bekende gezegde in hoortoestellenland. Door de natuurlijke geluidsweergaven zijn de meeste gebruikers direct gevallen voor Widex.
  • Dit hoortoestel is speciaal ontwikkeld voor mensen met een licht tot zwaar gehoorverlies.

Heb je interesse in het proberen van de Widex Beyond? Bestel dan direct online of neem contact met ons op!

 

Wil je liever zelf het verschil zien tussen de verschillende Beyond modellen? Vink dan onder het product ‘Vergelijk’ aan en vergelijk de  verschillende types Widex Beyond hoortoestellen met elkaar.

Bekijk en vergelijk hier alle Widex Beyond hoortoestellen

Over het merk Widex

Widex behoort tot één van ‘s werelds grootste hoortoestelfabrikanten. Het familiebedrijf Widex werd in 1956 in Denemarken opgericht. Ondertussen worden Widex hoortoestellen in meer dan 100 landen verkocht en heeft het bedrijf meer dan 4000 werknemers wereldwijd in dienst. Het Widex gehoorapparaat staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid en prettige geluidskwaliteit. Ze zijn eenvoudig in gebruik, van hoogwaardige kwaliteit, veilig en betrouwbaar.