A A
Menu
Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:30
Chat elke dag tot 22:00
Afspraken mogelijk buiten deze tijden

De vernieuwde Widex EVOKE met EC technologie

Wanneer je een Widex EVOKE hoortoestel bezit, kun je ervan uitgaan dat je op elk moment van de dag kunt profiteren van een bijzonder helder en ultra natuurlijk geluid. Widex heeft toestellen ontworpen met EC. EC staat voor energy-cell en deze cel zorgt ervoor dat jij de batterijtjes van jouw hoortoestel binnen 20 seconde kunt opladen. Mega handig!

Door de jarenlange ervaring van Widex kennen zij de wensen en behoefte van hun gebruikers. Zo zijn de hoortoestellen van Widex EVOKE te bedienen met een app. Hierdoor is het hoortoestel makkelijk te bedienen en kun je genieten van optimaal gebruiksgemak. Dit super slimme hoortoestel zorgt ervoor dat iedereen evenveel kans heeft om de mooie geluiden van de wereld om ons heen tot zich te nemen.

De nieuwste innovatie van de Widex EVOKE

Wanneer je als slechthorende een hoortoestel hebt, dan weet je vast hoe vervelend het is wanneer jouw hoortoestel ermee ophoudt zodra de batterij leeg is. Zeker wanneer dit tijdens werk, op school of in de auto gebeurt, kan dit als erg onaangenaam worden ervaren. Zodra de hoortoestellen in de oplader worden gezet, moet je vaak minimaal 30 minuten wachten voordat ze volledig opgeladen zijn. Maar, Widex zal Widex niet zijn wanneer zij hier niet een oplossing voor zouden bedenken: de EC technologie.

De innovatieve EC technologie zorgt ervoor dat uw hoortoestellen binnen 20 seconden zijn opgeladen. Na 20 seconde is het hoortoestel weer helemaal klaar voor wel 24 uur lang hoorplezier! Deze unieke innovatie zorgt ervoor dat je nooit meer bang hoeft te zijn dat je tijdens een voorstelling, familiebijeenkomst of tijdens een belangrijke vergadering met lege hoortoestellen zit. De Widex EVOKE met EC technologie is een geweldige uitkomst voor velen! Bij Onlinehoortoestel.nl vind je diverse hoortoestellen voor alle type gehoorverliezen.

De Widex EVOKE, het zelflerende hoortoestel dat zich volledig aanpast aan jouw hoor- en luisterbehoeftes, heeft de EC technologie toegevoegd aan de volgende apparaten:

  • Widex Evoke Fusion 220
  • Widex Evoke Fusion 330
  • Widex Evoke Fusion 440

Service van Onlinehoortoestel.nl

Ben je na het lezen van de splinternieuwe innovatie van het Widex EVOKE EC model enthousiast geworden over één van onze hoortoestellen? Dan is het wellicht interessant om een afspraak te maken zodat we kunnen kijken naar de vele mogelijkheden voor jou. Omdat wij graag met jou meedenken, maken we twee afspraken. Hieronder een korte beschrijving van het proces:

  • Eerste afspraak: ieder oor is anders en daarom beginnen wij tijdens de eerste afspraak met het maken van een afdruk van jouw oor. Dit doen wij zodat het hoortoestel geheel op maat kan worden gemaakt. Daarnaast voeren wij een uitgebreide hoortest uit zodat we een hoortoestel kunnen maken dat geheel past bij jouw oren.
  • Tweede afspraak: tijdens de tweede afspraak zal je jouw gepersonaliseerde hoortoestel voor het eerst zien. Daarnaast brengen wij het hoortoestel geleidelijk in en krijg je uitleg over hoe het apparaat werkt. Tevens is dit een mooi moment om al jouw onbeantwoorde vragen voor te leggen aan onze ervaren specialisten.

Wanneer je nog niet helemaal zeker bent van welk hoortoestel het beste bij jou past, dan kan je altijd onze online hoortest! doen. De gratis test is erg laagdrempelig en gemakkelijk uit te voeren, gewoon thuis op de bank bijvoorbeeld.

Mocht je andere vragen hebben over onze service of over één van onze hoortoestellen, neem dan gerust contact met ons op via onze klantenservice of bekijk onze veelgestelde vragen pagina. Wellicht vind je daar het antwoord op jouw vraag.