A A
Menu
Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:30
Chat elke dag tot 22:00
Afspraken mogelijk buiten deze tijden

Gehoortest

Heb je het gevoel dat je gehoor langzaam slechter wordt? Wellicht herken je het probleem dat geluiden anders klinken dan ze eerst deden in dagelijkse situaties. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je in een drukke omgeving je gezelschap slechter verstaat en daarom regelmatig om herhaling moet vragen. Of dat je de televisie steeds harder zet, omdat je het niet goed verstaat. Er zijn verschillende soorten gehoorverlies. Sommige gehoorklachten zijn tijdelijk, andere zijn permanent.

Twijfel je over de kwaliteit van je gehoor en wil je weten of je een hoortoestel nodig hebt? Doe dan onze online gehoortest! Deze gratis hoortest kun je gemakkelijk achter de computer uitvoeren. Hierdoor hoef je het huis niet uit en kun je het op je eigen gemak in een rustige omgeving doen. Mocht het steeds vaker voorkomen dat je slecht hoort, is het zeker raadzaam om een online gehoortest te doen!

Je kunt ook twijfelen over het gehoor van je kind. Een gehoortest voor een kind kan dan raadzaam zijn. Wij kunnen in ons hoorcentrum in Naarden een gehoortest voor een kind doen.

Hoe werkt onze online gehoortest?

Onze gratis hoortest bestaat uit twee delen: het invullen van een vragenlijst en het verstaan van een ingesproken tekst. Allereerst krijg je een vragenlijst over dagelijkse situaties, waardoor het duidelijk wordt wanneer je van welke gehoorproblemen last hebt. Vervolgens krijg je een ingesproken tekst te horen. Dit geeft ons inzicht over je hoorkwaliteit in een rumoerige omgeving. Aan de hand van de online hoortest krijg je een advies over het dragen van een hoortoestel. Mochten we aan de hand van de test adviseren om een hoortoestel te dragen, dan krijg je van ons op onze hooradvies pagina direct advies. Hierdoor weet je naar wat voor type hoortoestel je op zoek moet.

Welk hoortoestel heb ik nodig?

Onze hoortest geeft je antwoord op de vraag of je een hoortoestel nodig hebt, of dat je een perfect gehoor hebt. We geven aan of we denken dat jij voordeel haalt uit het gebruik van een hoortoestel. Daarna kun je aan de slag gaan met ons geautomatiseerde hoortoestel advies, waarna je weet welke soort hoortoestel past bij jouw wensen en eisen. Deze kun je vervolgens direct online bij ons bestellen om thuis uit te proberen.

Doe onze hoortest online!

Onze online hoortest geeft inzicht in de kwaliteit van je gehoor. Hierdoor weet je of er sprake is van gehoorverlies. Als dit het geval is, kunnen wij je ook vertellen in welke mate je gehoorvermindering hebt. Daardoor kun je beter je gehoorverlies begrijpen. Wil je meer informatie over onze online gehoortest of de resultaten van deze hoortest? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen je graag! Ook voor vragen over onze hoortoestellen kun je gerust contact met ons opnemen. In ons assortiment vind je ook verschillende hulpmiddelen die het gebruik van een hoortoestel nog prettiger maken. Denk hierbij aan tv-hulpmiddelen en telefoon hulpmiddelen. Hierdoor is het voor jou nog eenvoudiger om een telefoongesprek te voeren of de televisie te verstaan.