Ik woon niet in Nederland, maar wil wel bij OnlineHoortoestel goedkoop kopen.

JA, Onlinehoortoestel.nl is een Nederlandse webshop en JA, wij verzenden wereldwijd!

Dus woon jij in Duitsland, Mexico, Thailand of een ander land in het buitenland? Dan is dat geen probleem, je kan gewoon bij ons bestellen.

50% van al onze bestellingen worden geleverd buiten Nederland en hebben wij tot nu toe al 130+ nieuwe hoortoestellen 100% op afstand ingesteld en verzonden.

Onlinehoortoestel.nl is jouw digitale audicien.

Ontdek in dit artikel hoe meer dan 5000+ enthousiaste klanten uit 40+ verschillende landen bij ons hebben besteld vanuit het buitenland en hoe jij dit ook kan doen.

Lees daarom verder hoe jij nieuwe op afstand afstelbare hoortoestellen kan kopen tot maar liefst -50% goedkoper.

LP_Hoe_Werkt_het_world_wide_shipping_hearingaids_cheap_buy_hearing aid_proffesional_Online_bestellen_hoortoestel_op afstand instellen gehoorapparaat met audicien

Hoe gaat dit precies in zijn werk?

Heel simpel! Kies jouw nieuwe hoortoestellen, doe onze nauwkeurige gratis online hoortest en jouw nieuwe hoortoestellen worden ingesteld op basis van jouw persoonlijke audiogram.

Heb jij al een audiogram? Nog makkelijker dan hoef je ze alleen maar te bestellen en onze audicien stelt ze in.

Hoe kan een hoortoestel op afstand ingesteld worden?

Dit kan wanneer je onze handige App op jouw smartphone hebt gedownload.

Zo kan onze gecertificeerde audicien doormiddel van een Bluetooth koppeling jouw hoortoestellen instellen en aanpassen.

Onlinehoortoestel.nl verkoopt alleen maar de nieuwste en meest geavanceerde gehoorapparaten. Hiermee kunnen wij op afstand een professioneel hoortest uitvoeren om een nauwkeurig audiogram te krijgen.

Door de Bluetooth koppeling is het mogelijk om 100% op afstand daarna deze toestellen hierop aan te passen en in te stellen.

Hover Box Element

100% Op Afstand Afstelbaar

“Wij zijn geweldig geholpen aan de telefoon, vanwege Corona virus moest alles telefonisch uitgelegd worden en geregeld worden. Ze zijn erg meedenkend, denken en handelen in oplossingen. Hebben kennis van zaken en doen wat ze zeggen.”
– Gr. Miranda Nienhuis
Review op Trustpilot 

Ben jij nieuwsgierig naar hoe een hoortest en instelling van een hoortoestel op afstand in het echt gaat? Bekijk in deze live video opname hieronder en ontdek hoe dit gaat.

Tip: Wil je nog meer van onze videos bekijken? Ga dan naar onze YouTube kanaal hier. 

Hulp nodig bij kiezen van jouw nieuwe hoortoestellen?

Al onze audiciens zijn elke dag beschikbaar tot 22:00 ’s avonds. Echt waar? Ja ook ‘s avonds staan we voor je klaar, omdat wij jou vragen belangrijk vinden.

Zo zorgen we altijd dat wij kunnen helpen. Daarom bieden wij ook een gratis en vrijblijvend een videochat consultatie aan.

Bespreek jouw vragen samen met onze gecertificeerde audicien en besluit zo welk toestel het beste bij jouw gehoorverlies en situatie past.

Wacht niet langer en plan daarom vandaag nog jouw afspraak in.

Maak jouw gratis videochat afspraak!

De audicien staat klaar voor jou.Vragen of twijfels?

Bespreek ze samen met de audicien gratis en vrijblijvend. Boek vandaag nog jouw afspraak.