A A
23 Service punten
Menu

Hoe kan ik nieuwe hoortoestellen afstellen zonder fysiek naar een audicien te gaan?

Je hebt een nieuw hoortoestel nodig, maar je ziet ertegenop om allerlei afspraken te maken met de audicien. Je moet namelijk tijd vrij maken en er diverse keren naar toe rijden. Om vervolgens uren in een winkel te zitten.

Zie jij er ook zo tegenop? Je bent niet de enige; heel veel mensen zien hier tegen op. Gemiddeld duurt het dan ook 7 jaar voordat iemand met gehoorverlies de fysieke stap neemt om naar een audicien te gaan.

Gelukkig is er een oplossing: online jouw nieuwe hoortoestellen kopen!
Een gehoorapparaat online kopen zonder naar de audicien te gaan, dat klinkt te mooi om waar te zijn? En, toch is het waar!

Ontdek hieronder hoe dit gaat.

Hoe ziet het eruit om op afstand een hoortest en afstelling doen?

Onze audiciens hebben nu al meer dan duizenden klanten wereldwijd geholpen met op afstand een hoortest uitvoeren en het afstellen van hoortoestellen. Bekijk in deze video hieronder hoe het precies gaat.

Stap 1. Download op jouw Smartphone onze handige App. Deze app maakt verbinding met jouw hoortoestel en met de audicien.
Stap 2. Onze audicien zit achter een speciale computer waarbij de audicien verbonden is met jouw hoortoestellen en met jouw kan videochatten
Stap 3. De computer, App en hoortoestellen zijn verbonden en de audicien maakt de afstelling compleet.
Stap 4. Geniet van op afstand afstelbare hoortoestellen.

Top 3 meest gestelde vragen over het online bestellen:

Vraag 1: Hoe zit het met de audiogram?

Antwoord: Upload jouw audiogram na de bestelling of maak op afstand een audiogram met onze audicien. Eenvoudig via jouw Smartphone! Klinkt op afstand spannend? Begrijpelijk, maar geen zorgen want onze ervaren audicien neemt je stap voor stap mee. Het is echt heel eenvoudig!

Vraag 2: Sturen jullie de toestellen naar mij per post?

Antwoord: Ja. Na het bestellen krijg je gelijk een email van onze audicien. De audicien gaat dan samen met jou alle opties, details en mogelijkheden bespreken. Jouw audicien staat voor jou klaar.

Vraag 3: Bijstellen en/of defect: hoe gaat dat?

Antwoord: Bijstellen? Ja dat kan altijd: €35,- voor een bijstelling op afstand of €49,- voor bijstellen op locatie.

Hoortoestel defect? Je krijgt altijd standaard 2 jaar garantie op nieuwe hoortoestellen. Onze audiciens staan altijd voor je klaar.

Voor meer vragen bekijk onze FAQ

Tip van de audicien

Koop ook al je domes, filters, speakers, batterijen, accessoires en schoonmaakartikelen bij ons om ze perfect te onderhouden! Maar let op: domes en de luidspreker leveren we sowieso erbij.

Videochat afspraak met Audicien maken?

Wil jij gratis & vrijblijvend advies van een van onze gecertificeerde audiciens? Krijg antwoord op al je vragen en boek vandaag nog een handige en makkelijke videochat afspraak met één van onze gediplomeerde audiciens.

Vergeet je niet deze producten?