A A
23 Service punten
Menu
Waarom is het via OnlineHoortoestel.nl goedkoper?

Bij ons betaal je voor elk gehoorapparaat de allerscherpste prijs. Hoe wij dit kunnen realiseren? Wij denken nét even anders dan de audicien in de winkel. Bij OnlineHoortoestel.nl krijg je alles wat je nodig hebt voor je hoortoestel: een goede eerste aanpassing van het apparaat, afgesteld op uw gehoor. En natuurlijk krijgt u er ook meteen een pakje batterijtjes bij zodat u meteen beter kunt gaan horen. Daar zit vooral het grote verschil in prijs.

Bij de audicien om de hoek zitten veel bezoeken en nacontroles bij de prijs inbegrepen. Voor een groot aantal mensen is dat niet nodig en die betalen dus eigenlijk te veel. Wil je vaker langskomen bij één van onze gecertificeerde audiciens, dan ben je altijd welkom. Voor iedere afspraak die je maakt brengen wij de tijd in rekening die we aan je besteden. 95% van de klanten die bij ons een high-end hoortoestel bestellen zien wij na de eerste aanpassing echter niet terug omdat zij helemaal tevreden zijn over de eerste aanpassing.

Hoe werkt het online bestellen?

U maakt een keuze voor een hoortoestel en bestelt deze online. Bij het afrekenen maakt u de keuze om direct online te betalen of ter plekke, áls u de hoortoestellen komt halen. Vervolgens maken wij een afspraak met u.
De afspraak vindt plaats op één van onze locaties in Nederland. In Naarden (vlakbij Amsterdam) kunnen we u altijd op zeer korte termijn. Maar ook in Kerkrade, Utrecht, Zeist, Poortugaal (bij Rotterdam) en in Odoorn bent u welkom. Als we weten naar welke locatie u komt, dan sturen wij u het exacte adres.

Is het voor u een probleem om naar ons toe te komen?

Neem dan even contact met ons op via de chat
(www.onlinehoortoestel.nl), telefoon (035-3039100)
of e-mail (info@onlinehoortoestel.nl).

Zijn hoortoestellen op afstand instelbaar?

Wij kunnen verschillende hoortoestellen opsturen, indien wij een audiogram (resultaten van een hoortest in een curve) per e-mail ontvangen. Je hoeft dan niet langs te komen in één van onze hoorcentra. We kunnen het hoortoestel dan ingesteld, per post naar je toesturen.

Veel hoortoestellen kunnen we via internet aanpassen zodat we het fine-tunen op ieder gewenst moment kunnen doen, zonder dat je fysiek naar ons toe hoeft te komen.

Geldt dat ook voor het hoortoestel van jouw keuze?
Neem even contact op, dan laten we je dat weten.

Hoe ziet de afspraak bij ons eruit?

Tijdens de afspraak voeren wij eerst een uitgebreide hoortest uit. Daarna stellen we het hoortoestel in op uw gehoorverlies. Vervolgens leggen we u alles uit dat u moet weten over het hoortoestel en downloaden we eventueel samen de app. U stapt pas de deur uit als u volledig geïnformeerd bent en goed gebruik kunt maken
van het hoortoestel. Hou er rekening mee dat we zeker 1,5 uur de tijd nodig hebben om u volledig te helpen.

Indien u al een recent audiogram heeft, dan kunt u deze alvast mailen naar info@onlinehoortoestel.nl.
Indien u ervoor gekozen heeft om ter plekke te betalen, kunt u dat ter plekke doen middels een normale bankkaart.
Dus niet met credit card. Houdt u er rekening mee
dat sommige banken een daglimiet aanhouden die u dan tijdelijk zult moeten verhogen om tijdens de afspraak de factuur te kunnen voldoen.

De factuur ontvangt u direct per e-mail zodra de betaling rond is.

Niet tevreden, geld terug

Vanaf het moment dat u de hoortoestellen in uw handen heeft, heeft u 30 dagen de tijd om de hoortoestellen nog terug te sturen. U kunt dan de hoortoestellen per post terugsturen, wij storten dan het geld van de hoortoestellen binnen enkele dagen naar u terug.

Garantie

Op al onze hoortoestellen zit standaard 2 jaar garantie.
Voor 99 euro per hoortoestel krijgt u 5 jaar garantie.

Hoortoestellen vergelijken/advies

Indien u nog niet precies weet welk hoortoestel u nodig heeft dan kunnen wij u helpen met het maken van uw keuze. Indien u een recent audiogram heeft dan kunt u uw audiogram naar ons toesturen.

Als u al een hoortoestel heeft dan horen we graag hoe
uw ervaringen hiermee zijn. Wij kunnen u dan één of
meerdere hoortoestellen adviseren.

Altijd bereikbaar

Onze audiciens zijn 7 dagen per week tot 22:00 uur via de chat beschikbaar. Dus ook na aanschaf kunnen wij u ten alle tijden helpen met vragen. Video-chatten behoort ook tot de mogelijkheden.