A A
23 Service punten
Menu

Hoor het goed met online hoortoestel

Merk je dat je tegenwoordig minder verstaat en slechter hoort? Vaak merk je dit in een drukke omgeving. Soms merk je het zelf niet, maar de mensen om je heen wel. Bijvoorbeeld tijdens het tv kijken, je hoort het minder goed, je zet de tv harder, maar dan klaagt iemand weer dat de tv te hard staat. Als dit je bekent voor komt kan het zijn dat je last hebt van gehoorverlies.

Je kan last hebben van gehoorverlies door het verouderingsproces maar er kunnen ook andere oorzaken zijn. Gehoorschade kan ontstaan door harde geluiden om je heen, maar ook als je een langere tijd ergens bent met veel geluid. Gehoorschade kan dus ook bijvoorbeeld komen door geluid op je werk.

Als je denkt dat je er last van hebt, kun je een aantal dingen doen. Je kan de online hoortest maken, dan krijg je een eerste indicatie van de staat van je gehoor. Ook kan je een hoortest doen bij een van onze audiciens, een KNO-arts, of bij een andere audicien. Je kan bij ons een hoortest doen in het hoorcentrum van Naarden. Als je daarna ook daadwerkelijk een hoortoestel koopt, is het kosteloos! Met onze hoortoestellen hoor je straks alles weer goed.

 

Hoortoestellen vergelijken

Als je twijfelt tussen hoortoestellen kan je bij ons hoortoestellen vergelijken. Op onze site ‘onlinehoortoestel.nl’ kan je links eerst een selectie maken van hoortoestellen die misschien geschikt zijn. Daarna kan je aanvinken welke je wilt vergelijken. Je krijgt dan kenmerken te zien van de hoortoestellen die je wilde vergelijken. Hierdoor wordt je keuze misschien iets makkelijker.

Als je nog steeds niet weet wat voor hoortoestel er bij je past, neem dan contact op telefonisch of per chat. Er wordt sowieso bekeken wat je hebt besteld. Als de audicien denkt dat het geen geschikt hoortoestel is, neemt die ook meteen contact met je op. Dus hoor het goed met een geschikt gehoorapparaat van online hoortoestel!