A A
23 Service punten
Menu

Kan ik een hoorapparaat eerst uitproberen voordat ik het online koop?

Een nieuw hoortoestel kopen kan een spannende en grote stap zijn, want in principe koop je een toestel waar je de komende jaren plezier van wilt beleven.

Het is daarom belangrijk dat het toestel goed bij jouw gehoorverlies en levensstijl past. Om daarom een goede keuze te maken is een hoortoestel eerst uitproberen vaak interessant.

Gelukkig is dit ook mogelijk! Bij Onlinehoortoestel.nl kan je eenvoudig en gemakkelijk jouw nieuwe hoortoestellen 30 dagen uitproberen.
Zo ervaar je jouw nieuwe gehoorapparaat thuis.

Lees hieronder hoe je vrijblijvend zelf 30 dagen jouw nieuwe hoortoestel kan uitproberen.

Vergeet niet je producten!
Al een hoortoestel op proef? Ontdek onze overstap service!

Heb jij een hoortoestel al elders op proef en wil je liever bij ons kopen, maar zie je ertegen op om jouw hoortoestellen terug te sturen en de overstap te maken?

Dat begrijpen wij, daarom bieden wij onze speciale overstap service aan! Zo ontzorgen wij jou en handelen wij alles af bij de andere audicien. Zo hoef je zelf niets te doen, wij nemen het werk uit handen.

Zo simpel is het!

En, waar wacht je nog op? Probeer vandaag nog jouw favoriete hoortoestel 30 dagen vrijblijvend uit en ervaar zelf thuis hoe deze is in uw eigen omgeving klinkt. Profiteer van de laagste prijs garantie en ontvang de beste hoortoestellen tegen de laagste prijs.

Videochat afspraak met Audicien maken?

Wil jij gratis & vrijblijvend advies van een van onze gecertificeerde audiciens? Krijg antwoord op al je vragen en boek vandaag nog een handige en makkelijke videochat afspraak met één van onze gediplomeerde audiciens.