0,00
0

Hoortoestellen op afstand kopen met Onlinehoortoestel.nl, hoe werkt het?

Iedereen weet hoe hij zijn favoriete product online moet kopen, maar hoe zit het met het kopen van nieuwe hoortoestellen? In een korte uitleg leggen we alles uit.

Video-opname en eerste afspraak

Koopt u voor het eerst een hoortoestel of bent u op zoek naar een vervanging? Door een video op te nemen, kunnen we samen kijken wat je nodig hebt. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Naarden als u in de buurt bent. Wel kunnen wij al onze afspraken volledig online uitvoeren. Bij de eerste afspraak kunt u kiezen tussen een achter-het-oor of een in-ear hoortoestel. Ook bespreken we jouw voorkeur voor apparaten die je kunt opladen of bedienen met een app. Woon je ver weg en heb je een audiogram bij de hand? Dan kunt u deze naar ons opsturen en kijken wij welk hoortoestel het beste bij uw gehoor past.

Maak een afspraak

Bestel via de website

Kun je een beslissing nemen? Zeer goed! U kunt nu uw hoortoestellen (met toebehoren) bestellen via onze website. Je maakt een klantenkaart aan zodat je de volgende keer gemakkelijk je favoriete producten weer kunt kopen. Aan het einde van de bestelling stuurt u uw audiogram op zodat de audicien met uw apparaten aan de slag kan. In de toelichting kunt u belangrijke details vermelden, zoals: Bijvoorbeeld: lengte luisteraar, grote koepel, speciale programma's die u in uw hoortoestellen wilt, nieuwe of langdurige hoortoestelgebruiker. Heb je geen audiogram? Geen probleem. U kunt uw hoortoestellen eenvoudig bestellen. We zullen ze inschakelen, zodat we uw hoortoestellen later op afstand kunnen aanpassen.

Bevestiging van uw bestelling

U ontvangt direct een bevestiging dat u uw bestelling heeft geplaatst. In de bevestigingsmail vind je ook een link naar onze uitlegpagina. Hier vindt u ook de instructies voor uw nieuwe hoortoestel en hoe u uw app installeert. Bewaar deze e-mail dus goed! U ontvangt uw factuur direct als bijlage bij onze e-mail. U kunt dit voor een eventuele vergoeding indienen bij uw zorgverzekeraar. Vergoedt uw zorgverzekering u niet? Geen probleem, u kunt de kwitantie natuurlijk op elk moment bij de belastingdienst indienen. We hebben een fiscale tool zodat je al een indicatie hebt van het bedrag dat je terugkrijgt. Dit kan oplopen tot 1/3 van de aankoopprijs! Zie de link naar onze belastingtool hieronder.

belastingtool

We gaan voor je aan de slag

Wij zullen uw product bestellen. Binnen enkele dagen hebben wij het product in huis en gaat onze audicien voor u aan de slag. Nadat u ons uw audiogram heeft opgestuurd, gebruikt de audicien deze om de hoortoestellen af ​​te stellen. Zodra de instrumenten zijn ingesteld, wordt alles naar het postkantoor gestuurd. Je ontvangt automatisch een track en trace code zodra je pakket op de post is. Uw apparaten worden naar verwachting binnen dezelfde week geleverd.

Instelling op afstand

Heb je besloten om op afstand te gaan? In dat geval zullen wij de nieuwe hoortoestellen activeren en naar u opsturen. Zodra je deze hebt ontvangen, moet je de speciale app downloaden zodat we samen kunnen inloggen op de software. Uiteraard zullen we dit duidelijk aan je uitleggen in een bevestigingsmail. Als alles geïnstalleerd is, kan de audicien een afspraak met u maken. Beiden loggen dan op het afgesproken tijdstip in, zodra er contact is met de hoortoestellen en de software kan een gehoortest op afstand worden uitgevoerd. Na het passen kunt u uw hoortoestellen direct gaan gebruiken! Nadat u de hoortoestellen heeft aangeschaft, kunt u altijd een afspraak op afstand met ons maken. Dat kost 39 euro per half uur. Alle accessoires, schoonmaakproducten en onderdelen voor je hoortoestel vind je natuurlijk op onze website.

eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down