0,00
0

NaarderNieuws interviewt Online Hoortoestellen

NaarderNieuws en BussumsNieuws publiceerden op 27 november een interview met onlinehoortoestel
Onlinehoortoestel biedt de modernste hoortoestellen aan tot wel 40% goedkoper als elders.
'Wij bieden de beste service aan slechthorenden van over de hele wereld'

Slechthorenden in 't Gooi kunnen nu ook online een hoortoestel bestellen via onlinehoortoestel.nl .

"Als je bij ons een hoortoestel bestelt, is dat een stuk goedkoper dan bij een audicien in een winkel", zegt directeur Michel Makker. "De prijzen van onze hoortoestellen zijn tot wel 40 procent goedkoper. De naam 'OnlineHoortoestel' betekent niet dat een hoortoestel naar u wordt opgestuurd. Als je bij ons een hoortoestel bestelt, helpt een gecertificeerde audicien bij de aanschaf en het op maat afstellen van het toestel. Na de bestelling komt de klant naar ons hoorcentrum in Naarden en voert de audicien een uitgebreid gehooronderzoek uit met de meest geavanceerde apparatuur in de meetcabine, waarna de audicien het hoortoestel volledig afstemt op uw gehoorverlies en advies geeft over het toestel. onderzoek duurt ongeveer twee uur en is bij de prijs inbegrepen.

Als je bij ons een hoortoestel koopt, dan heb je 30 dagen de tijd om het uit te proberen en als het niet bevalt, kan jij jouw geld terugkrijgen of een ander hoortoestel uitkiezen. Wij geven ook twee jaar garantie op een toestel en voor 99 euro kan deze verlengt worden tot vijf jaar. Wat je online kunt kopen zijn hulpmiddelen zoals schoonmaak- en onderhoudsartikelen en batterijen.

Michel is al 42 jaar audicien en oprichter van Makker Hoortoestellen. "Ik heb mijn winkels in 2013 verkocht en mijn drie zoons hebben drie jaar geleden drie winkels teruggekocht. Zij zijn ook medeoprichters van onlinehoortoestel.nl" Michel legt uit dat er veranderingen zijn in de hoortoestellenwereld. "De hoortoestellen in de winkels, die vergoed worden door zorgverzekeraars, zijn niet meer de allernieuwste modellen. Wij bieden wel de modernste hoortoestellen van topmerken met up-to-date technologie. Je gehoor is en blijft heel belangrijk, want als je slechthorend wordt, kan dat een grote impact hebben op je leven. Je kunt in een sociaal klimaat terechtkomen en eenzaam worden. Uit mijn jarenlange ervaring als audicien weet ik dat hoe eerder je een hoortoestel draagt, hoe minder snel het gehoor achteruit gaat.

En voor elke bestelling die bij ons geplaatst wordt voor een hoortoestel, doneren wij een bedrag aan de Child Welfare Organisation Nepal. Want onze missie is om goed horen voor iedereen toegankelijk te maken. "Onze klanten komen uit de hele wereld, zoals Duitsland, Zuid-Afrika en Mexico, omdat wij dezelfde service bieden als de audicien in de winkel met de beste hoortoestellen, maar dan tot wel 40 procent goedkoper. Bij ons betaal je wat je gebruikt. "

Onlinehoortoestel.nl op BNR Nieuwsradio

Op 5 september is een van de oprichters van onlinehoortoestel.nl bij BNR gekomen. Tijdens het programma Zakendoen is uitgelegd waarom onlinehoortoestel.nl is ontwikkeld.

Twinkle spreekt over onlinehoortoestel als de digitale hoorzorg professional

Twinkle schrijft voor en over webwinkels, over retailers en merken die een omnichannel strategie uitrollen en over hoe de nieuwe digitale realiteit zich manifesteert op de winkelvloer. Ze beschrijven hoe de eerste digitale audicien in Nederland werkt.

Baaz schrijft over onlinehoortoestel.nl

Baaz schrijft over alles wat er in de zakenwereld speelt. En wat andere ondernemers aan het doen en ontwikkelen zijn. Zodoende werden de oprichters van onlinehoortoestel.nl gevraagd hoe hun nieuwe concept invloed zal hebben op de hoortoestellenmarkt.

Marketing blog Emerce is gefascineerd

Marketing blog Emerce publiceert een artikel over het verhaal achter onlinehoortoestel.nl op 5 september.

eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down