Menu

Internationale zoom meetings moeilijk te verstaan? Volg elk buitenlands gesprek met deze gadget!

Met deze gadget heeft iedereen een talenknobbel!
Stel je eens voor; je zit weer eens in een zoom meeting met internationale klanten. Andere talen zijn niet echt je ding terwijl het wel heel belangrijk is dat je goed kan verstaan wat er allemaal wordt besproken. Daar is tegenwoordig wat voor: De Starkey Livio Edge AI 2400!

Let op: de vertaalfunctie is alleen beschikbaar op Livio AI hoortoestellen in combinatie met een iOS (Apple) toestel met internetverbinding.

 

Wat kan ik nog meer met de Starkey Livio Edge AI 2400?
In je zoektocht naar het beste hoortoestel zul je al veel merken zijn tegengekomen die een app hebben die samenwerkt met de hoortoestellen. Wat de app van Starkey zo uniek maakt zijn de vele functies waar deze over beschikt. Buiten de geweldige geluidskwaliteit kan dit hoortoestel nog veel meer. Hieronder lichten we een aantal functies toe:

Healthable Technologie

  • Met de Thrive-Hearing app wordt elke stap geteld! Je kan per dag het aantal stappen en je fysieke activiteit bekijken.
  • Het hoortoestel kan detecteren als je bent gevallen en vervolgens geselecteerde personen hierover alarmeren.

Intelligente Assistent

  • Stel vragen aan je Thrive Assistent over je hoortoestellen en accessoires als je hulp nodig hebt.
  • Op afstand aanpassen! De audicien kan op afstand wijzigingen programmeren zodat je niet langs hoeft te komen in de winkel. Vraag bij het kopen van het gehoorapparaat aan je audicien hoe dit in zijn werk gaat.
  • Spraak naar tekst. Met deze functie kun je gesprekken laten overschrijven terwijl je spreekt. Deze gesprekken kun je opslaan en makkelijk nalezen wanneer dat nodig is.

Dus wil jij ook de bovengenoemde dingen kunnen met jouw hoortoestel? Neem dan contact met ons op zodat we ons mooie aanbod kunnen toelichten! Ontdek al onze Livio AI hoortoestellen van Starkey hier.

Vragen?

Ontvang gratis 10 minuten consult met onze Audicien.