Free shipping on orders over €‎75 worldwide!
0,00
0

Internationale zoom meetings moeilijk te verstaan? Volg elk buitenlands gesprek met deze gadget!

Volg elk buitenlands gesprek met deze gadget! Stel je eens voor; je zit weer eens in een zoom meeting met internationale klanten. Andere talen zijn niet echt je ding terwijl het wel heel belangrijk is dat je goed kan verstaan wat er allemaal wordt besproken. Daar is tegenwoordig wat voor: De Starkey Livio Edge AI 2400!

Let op: de vertaalfunctie is alleen beschikbaar op Livio AI hoortoestellen in combinatie met een iOS (Apple) toestel met internetverbinding.

Niet alleen voor slechthorenden

Net zoals veel technologische branches is ook de hoortoestellenbranche zich razendsnel aan het ontwikkelen. Hoortoestellen zijn namelijk niet meer alleen geschikt voor slechthorenden, ze zijn nu ook een geweldig hulpmiddel voor mensen zonder gehoorverlies. Een mooi voorbeeld hiervan is de De Starkey Livio Edge AI 2400. Het eerste hoortoestel met ingebouwde real-time vertaler. Starkey is al langer een van de beste gehoorapparaat leveranciers op de markt maar nog niet iedere audicien is er bekend mee. Het is het dus zeker waard als je een hoortoestel gaat kopen dat je bij de audicien vraagt naar deze mogelijkheden.

Waar vind ik deze functie?

Via de Thrive Hearing-app van Starkey beschik je over een tal van mogelijkheden waaronder de Language Translation functie. Deze is te bereiken via het menu linksboven in de app. Vervolgens staat onderaan in het menu “Translate”. Daar bevindt zich de vertaalfunctie.

Hoe werkt het?

Kies uit een van de 27 beschikbare talen je taal en die van de andere spreker om een gesprek aan te gaan. Wanneer je in jouw iPhone spreekt, vertaalt de Thrive Hearing-app je spraak en toont deze op het scherm in de taal van de andere persoon. Laat je gesprekspartner het scherm zien zodat ze kunnen zien wat er wordt gezegd. Wanneer de andere persoon in je telefoon spreekt, vertaalt de app zijn of haar spraak, geeft deze in jouw taal weer op de telefoon en streamt de vertaalde tekst ook naar je hoortoestellen in jouw taal. Ideaal tijdens een vergadering waar een andere taal wordt gesproken dan je gewend bent of natuurlijk hartstikke handig op vakantie als je op het terras een bestelling wilt afnemen.

Wat kan ik nog meer met de Starkey Livio Edge AI 2400?

In je zoektocht naar het beste hoortoestel zul je al veel merken zijn tegengekomen die een app hebben die samenwerkt met de hoortoestellen. Wat de app van Starkey zo uniek maakt zijn de vele functies waar deze over beschikt. Buiten de geweldige geluidskwaliteit kan dit hoortoestel nog veel meer. Hieronder lichten we een aantal functies toe:

Healthable Technologie

 • Met de Thrive-Hearing app wordt elke stap geteld! Je kan per dag het aantal stappen en je fysieke activiteit bekijken.
 • Het hoortoestel kan detecteren als je bent gevallen en vervolgens geselecteerde personen hierover alarmeren. Intelligente Assistent
 • Stel vragen aan je Thrive Assistent over je hoortoestellen en accessoires als je hulp nodig hebt.
 • Op afstand aanpassen! De audicien kan op afstand wijzigingen programmeren zodat je niet langs hoeft te komen in de winkel. Vraag bij het kopen van het gehoorapparaat aan je audicien hoe dit in zijn werk gaat.
 • Spraak naar tekst. Met deze functie kun je gesprekken laten overschrijven terwijl je spreekt. Deze gesprekken kun je opslaan en makkelijk nalezen wanneer dat nodig is.

  Dus wil jij ook de bovengenoemde dingen kunnen met jouw hoortoestel? Neem dan contact met ons op zodat we ons mooie aanbod kunnen toelichten! Ontdek al onze Livio AI hoortoestellen van Starkey hier.

 • eng logo
  Copyright © 2022 Online-hearingaids.com
  chevron-down