Menu

Klant Manuel deelt zijn ervaring met Online Hoortoestel

"You got my warmest thanks!"

Online Hoortoestel heeft meer dan 10.000 klanten over 40 landen. Wij zijn nieuwsgierig wat onze klanten nou eigenlijk echt vinden van onze service. Daarom vragen wij altijd onze klanten om hun ervaring te delen. Onze audiciens vinden het ook erg belangrijk dat de klant met een perfect ingesteld hoortoestel voorruit kan. Sommige audiciens hebben daardoor een oprechte band gecreëerd met de klant waardoor het afstellen van de hoortoestellen erg prettig wordt ervaren. Ben je benieuwd naar één van deze ervaringen? Lees dan verder, en ontdekt hoe onze klant Manuel het vond om zijn hoortoestel online te kopen en 100% op afstand te laten instellen.

Hoe wist je eigenlijk dat je een hoortoestel nodig had?

“Hier ben ik zelf achtergekomen. Ik merkte tijden het kijken van films die ik aan het kijken was niet zo goed meer kon volgen. Dat was erg opmerkelijk dus had ik meteen een hoortest gedaan.”

Welk hoortoestel heb je besteld?

“Ik heb de Resound LiNX Quattro 961 – oplaadbaar in de kleur middenblond besteld.”

Video-chat afspraak met Audicien maken?

Wil jij gratis & vrijblijvend advies van onze gecertificeerde audicien? Krijg antwoord op al je vragen en boek vandaag nog een handige en makkelijke video-chat afspraak met een van onze  gediplomeerde audiciens.