A A
23 Service punten
Menu

Klant Beate deelt haar ervaring met online een hoortoestel kopen

"Een fantastische webshop”

Met nu al meer dan 10.000 klanten uit meer dan 40 verschillende landen zijn wij nieuwsgierig wat onze klanten nou eigenlijk echt vinden van onze service. Daarom vragen wij altijd onze klanten om hun ervaring te delen. Ontdek in dit artikel hoe klant Beate het vond om haar nieuwe hoortoestel online te kopen en 100% op afstand in te laten stellen.

Wie: Beate – Waar: Keulen – Wat: Starkey Livio Edge Ai -Hoe oud: 54 jaar oud – Hobbies: Golfen, Tennis & Reizen – Kinderen: 3 – Kleinkinderen: 5

Favoriete vakantie plek: Capri, Italië
Favoriet Boek: Stephen Hawking, De antwoorden op de grote vragen
Favoriet Eten: Een goede risotto
Netflix serie die je nu kijkt: The Sinner
Favoriete Muziek: Solomon Burke

Welke stappen heb je genomen?

“Ik ben naar de oren-arts gegaan en daar kreeg ik een audiogram inclusief het advies om naar een audicien te gaan. Zelf ben ik gaan Googlen en heb om mij heen gevraagd waar anderen  heen gingen voor de aanschaf van een hoortoestel.”

Waarom Starkey Livio Edge Ai gekozen?

“Mijn twijfel was of ik voor de Phonak Audeo Marvel of de Starkey Livio zou kiezen, omdat beiden de nieuwste technieken hebben. Waarom ik toch voor de Starkey heb gekozen is vanwege de vertaalfunctie. Ik houd wel van gadgets en techniek en dit toestel kan dus live vertalen. Dit vond ik zelf heel interessant, omdat ik veel reis en nog in een aantal commissariaten zit van internationale bedrijven. Het werkt echt verbazingwekkend goed! Haha, ik vergeet alleen wel af en toe de functie in te schakelen. En, ik ben enorm blij dat het een oplaadbaar toestel is. Ik moet er niet aan denken om om de zoveel dagen telkens de batterij te moeten vervangen. ”

Video-chat afspraak met Audicien maken?

Wil jij gratis & vrijblijvend advies van onze gecertificeerde audicien? Krijg antwoord op al je vragen en boek vandaag nog een handige en makkelijke video-chat afspraak met een van onze  gediplomeerde audiciens.