0,00
0

60 dagen proef horen

Wij beloven dat u weer goed kunt horen. Omdat we daar zo overtuigd van zijn, bieden we de 60 dagen proefhoren-periode. U heeft dus altijd 60 dagen de tijd om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met de instellingen en het geluid. Niet tevreden? Tijdens deze proefperiode kunt u gerust nog kosteloos om bijstellingen van de instellingen vragen óf  stuur uw hoortoestel(len) gewoon terug, dan krijgt u uw geld terug. Zonder gedoe.

 

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten?

OnlineHoortoestel.nl heeft meer dan 40.000 klanten in meer dan 50 landen.

Wij vragen al onze klanten wat zij van onze service vinden. Onze klant Manuel uit Italië vertelt hier meer over zijn ervaring met Onlinehoortoestel.nl

Lees klantervaring

Geld terug.

Als u de hoortoestellen binnen 60 dagen terugstuurt, krijgt u het aankoopbedrag van de hoortoestellen terug. Wij garanderen dit. Wij brengen alleen bij op maat gemaakte in-het-oor hoortoestellen de maatschaaltjes in rekening (enkele tientjes).

Stel dat het je niet bevalt...

Het gebeurt zelden, maar we maken er nooit gedoe over. Zo zijn wij niet. Als je niet tevreden bent, stuur je het hoortoestel gewoon terug.

FAQ

Hoe werkt het 60-dagen proef horen?
U wilt in alle luistersituaties goed kunnen horen. U kunt al deze situaties niet in één dag creëren. Daarom heeft u 60 dagen de tijd om de hoortoestellen zonder risico te gebruiken. Als de toestellen om welke reden dan ook niet naar wens zijn, stuurt u de toestellen per post terug. Het volledige aankoopbedrag van de hoortoestellen wordt )zodra wij de toestellen weer retour hebben) binnen enkele dagen terugbetaald. 

Recht op annulering
U heeft het recht de hoortoestellen binnen 60 dagen zonder opgaaf van reden te retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 60 dagen na de dag waarop de aankoop van hoortoestellen is gesloten.
Om gebruik te maken van het herroepingsrecht e-mailt u ons uw naam, adres en uw telefoonnummer. U krijgt dan per e-mail instructies hoe u de hoortoestellen het beste kan terugsturen.

Hoe wordt u terugbetaald?
Zodra wij uw hoortoestellen storten wij het bedrag van de producten die we retour hebben ontvangen terug. De terugbetaling gaat op dezelfde manier als dat u betaald heeft. Bij in-het-oor-hoortoestellen brengen we de kosten van de maatschaaltjes in mindering.
Kan ik de hoortoestellen uitproberen zonder ze te bestellen?
U kunt de hoortoestellen 60 dagen testen. Als u niet 100% tevreden bent, kunt u de hoortoestellen terugsturen en krijgt u het volledige aankoopbedrag van de hoortoestellen terug.
Wanneer begint de 60 dagen proefhoren?
De 60 dagen gaan in op de dag dat u de hoortoestellen bestelt. Maar als je ze op de 61e dag inlevert, zijn we ook niet flauw en krijgt u alsnog uw geld terug.

Ervaar zelf 60 dagen proefhoren!

Kies vandaag nog uw proefhoortoestel

 

Hoortoestellen bekijken

Vragen? Neem contact met ons op!

eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down