Free shipping on orders over €‎75 worldwide!
0,00
0

60 dagen proef horen

Zodra u uw nieuwe hoortoestellen heeft ontvangen, kan uw luisterervaring beginnen. U hebt altijd 60 dagen de tijd om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met de instellingen en het geluid. Niet tevreden? Ontvang 1 gratis fijnafstelling tijdens uw proefperiode en anders stuurt u uw hoortoestel(len) gewoon terug, waarna wij het bedrag terugstorten.

 

Begin uw proefperiode

 

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten?

Online-HearingAids.com heeft meer dan 10.000 klanten in 40 landen.

Wij zijn benieuwd wat onze klanten echt van onze service vinden. Onze klant Manuel uit Italië vertelt u meer over zijn ervaring met Onlinehoortoestel.nl

 

 

Lees klantervaring

Geld terug.

Als u de hoortoestellen binnen 60 dagen terugstuurt, krijgt u het aankoopbedrag van de hoortoestellen terug. Wij garanderen dit. Wij brengen alleen op maat gemaakte hoortoestellen in het oor in rekening (enkele tientjes).

Stel dat het je niet bevalt...

Het gebeurt zelden, maar we maken er nooit ophef over. Zo zijn we niet. Als u niet tevreden bent, stuurt u het hoortoestel gewoon terug.

FAQ

Hoe werkt een 60-dagen trial van horen zeggen?
U wilt in alle luistersituaties goed kunnen horen. U kunt al deze situaties niet in één dag creëren. Daarom heeft u 60 dagen de tijd om de hoortoestellen zonder risico te gebruiken. Als de toestellen om welke reden dan ook niet naar wens zijn, stuurt u de toestellen per post terug. Het volledige aankoopbedrag van de hoortoestellen wordt u binnen 14 dagen na beëindiging van de overeenkomst terugbetaald. Wij wachten met terugbetalen tot wij de goederen retour hebben ontvangen.

Recht op annulering
U heeft het recht de hoortoestellen binnen 60 dagen zonder opgaaf van reden te retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 60 dagen na de dag waarop de aankoop van hoortoestellen is gesloten.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dient u ons het volgende mee te delen:
uw naam, adres en, uw telefoonnummer en e-mailadres.
U kunt het annuleringsformulier gebruiken, maar het is niet verplicht. Om aan de annuleringstermijn te voldoen, is het voldoende dat u uw mededeling betreffende de uitoefening van het annuleringsrecht verzendt voordat de annuleringstermijn is verstreken.

Gevolgen van de annulering
Als u dit contract annuleert, betalen wij u alle van u ontvangen betalingen terug, inclusief de leveringskosten (met uitzondering van de extra kosten die ontstaan als u kiest voor een andere leveringswijze dan
de door ons aangeboden goedkoopste standaardlevering), zonder onnodige vertraging en in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop wij van uw beslissing op de hoogte zijn gesteld. Wij verrichten de terugbetaling met hetzelfde betaalmiddel dat u voor de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt, tenzij u uitdrukkelijk anders bent overeengekomen.
Kan ik de hoortoestellen uitproberen zonder ze te bestellen?
Ja, u kunt de hoortoestellen 60 dagen testen. Als u niet 100% tevreden bent, kunt u de hoortoestellen terugsturen en krijgt u het volledige aankoopbedrag van de hoortoestellen binnen 7 dagen terug.
Wanneer begint de 60 dagen hoorzitting?
De 60 dagen gaan in op de dag dat u de hoortoestellen bestelt. Maar als je ze op de 61e dag inlevert, zijn we ook niet flauw.

Ervaar zelf 60 dagen proefhoren!

Kies vandaag nog uw proefhoortoestel

 

Hoortoestellen bekijken

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

eng logo
Copyright © 2022 Online-hearingaids.com
chevron-down