Free shipping on orders over €‎75 worldwide!
0,00
0

Hoortoestel op proef? Doe hier een prijscheck!

Ben jij momenteel een hoortoestel aan het uitproberen bij een audicien(keten)? Dat kan ook bij ons! Maar dan met veel minder moeite. Omdat wij voor jou alles online kunnen regelen, hoef jij niet elke keer de deur uit om naar de winkel toe te komen. Vooral tijdens een proefperiode wil je snel weten of alles naar wens is voordat je een beslissing moet maken. Vul hier de gegevens van de offerte in en wij zullen je een beter aanbod aanbieden!

form quotationadd to cart image 1 1

Hoortoestel op proef? Doe hier een prijscheck!

Nadat je ons aantrekkelijke aanbod hebt ontvangen, kunnen wij je (indien gewenst) helpen met het afronden van jouw proefperiode bij de hoorwinkel. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je bestelt bij ons het hoortoestel die je op proef hebt.
  2. Wij maken op zeer korte termijn een afspraak om het hoortoestel voor je klaar te zetten.
  3. Je neemt het hoortoestel en eventuele accessoires die je op proef hebt mee naar de afspraak die je met ons gemaakt hebt.
  4. Na de afspraak neem je de nieuwe hoortoestellen van ons mee naar huis.
  5. Wij leveren de toestellen van de andere audicien in en werken het netjes af. Uiteraard zorgen wij voor een ontvangstbevestiging van jouw vorige audicien.

Deze service is gratis.

Overstapservice

Laat ons via chat, e-mail of telefoon weten welk hoortoestel je momenteel op proef hebt en wij laten je weten wat deze hoortoestellen bij ons kosten. Doe je dit liever zelf? Dat kan natuurlijk ook! Zoek bovenaan in het zoekveld naar het hoortoestel en zie zelf dat onze prijzen veel lager liggen.

Laagste prijsgarantie
Stel dat je ergens een lagere prijs voor het hoortoestel hebt gevonden, laat het ons dan weten. Wij bieden de laagste prijsgarantie.

eng logo
Copyright © 2022 Online-hearingaids.com
chevron-down