Free shipping on orders over €‎75 worldwide!
0,00
0

Over ons

Wij zijn OnlineHoortoestel.nl: de digitale audicien met menselijke service.

Welkom bij dit gepassioneerde familiebedrijf!

Onlinehoortoestel.nl is een concept wat ontwikkeld is door Michel Makker en zijn drie zoons; Guido, Gijs & Just. Al meer dan 30 jaar helpt de familie Makker slechthorenden met adviseren, uitzoeken en op maat maken van de beste hooroplossing. Dit alles nu 100% online via de webshop met meer dan 16 audiciens die elke dag tot 22.00 uur bereikbaar zijn voor meer dan 5.000 klanten uit meer dan 40 landen. En dat altijd voor de beste service en kwaliteit.

Missie

Maak goed horen toegankelijk en betaalbaar voor iedereen in de wereld.

Visie

De nummer 1 zijn in op afstand instelbare hoortoestellen wereldwijd.

Onze geschiedenis

1977

Onze eerste audicien begint in het audiologievak

1996

Opening van de eerste hoorwinkel in Nederland.

2013

Uitgegroeid tot 23 hoorwinkels.

2014

Het idee ontstond voor online-hoortoestel.nl

2018

De online hoortoestel webshop is live!

KNO-arts zegt:

KNO-arts Jeff Duyndam uit Hilversum, Nederland

"Ik ben onder de indruk van OnlineHoortoestel.nl. Het biedt slechthorenden de mogelijkheid om op een veilige manier de beste hoortoestellen te bestellen. De prijzen zijn toegankelijk en alles is mooi en transparant."

Waarom online?

Interview met co-founder

Waarom online een hoortoestel verkopen en hoe kan het zo veel goedkoper zijn? Deze vragen en meer worden beantwoord in een live interview bij Business Nieuws Radio (BNR) met één van de eigenaren van OnlineHoortoestel.nl, Guido Makker.

Uitgelicht in

Wat onze partners zeggen over ons

"Het Zwitserse Phonak is al vele jaren een innovatief bedrijf. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om het leven van slechthorenden te verrijken met onze oplossingen. Daarom zijn we blij dat het platform onlinehoortoestel.nl onze mooie producten op een innovatieve, eerlijke en transparante manier aanbiedt."

Marvin Hoogerwerf
Verkoopdirecteur Phonak Nederland

"De jarenlange samenwerking met het deskundige team achter online-hoortoestel.nl geeft ons alle vertrouwen dat met goede hooroplossingen online een nog grotere groep slechthorenden bereikt kan worden".

Coert Bokma
Verkoopmanager Widex

"Battery Benelux staat voor "Een leven lang goed horen". En in het kader van hooroplossingen en gehoorbescherming, werken wij al jarenlang samen met onlinehoortoestel.nl."

Edwin Mellink
Directeur Battery Benelux

Onze impact

Dankzij ons concept kunnen wij een verschil in de wereld en ons inzetten voor onze missie om goed gehoor toegankelijk te maken voor iedereen. 

Sinds 1998 werken wij hard aan onze missie om een goed gehoor toegankelijk maken voor iedereen in de wereld. Om dit werkelijkheid te maken, hebben wij door de jaren heen vele projecten opgezet. Lees hier verder wat voor impact dit heeft gehad:

Project Nepal 2023 with Child Welfare Organisation Nepal
eng logo
Copyright © 2022 Online-hearingaids.com
chevron-down