0,00
0

Over ons

Wij zijn OnlineHoortoestel.nl: zeg vaarwel tegen de afhankelijkheid van een audicien. Wij zorgen ervoor dat je perfect hoort binnen 7 dagen én voor een eerlijke prijs!

Welkom bij dit gepassioneerde familiebedrijf!

Onze Missie: Een Beter Gehoor voor Iedereen Toegankelijk

Michel Makker besloot als jongeman een opleiding tot audicien te volgen met als doel iedereen zo goed mogelijk te laten horen. 45 jaar later heeft hij zijn team flink uitgebreid met zijn zonen en een groep gepassioneerde vakgekken. Het is een indrukwekkend succesverhaal, al zeggen we het zelf. Sinds 2018 is ons avontuur verder geëvolueerd met OnlineHoortoestel.nl en internationale varianten. 

Ons online verkoopmodel stelt ons in staat eerlijke prijzen aan te bieden. Tamara Luckel legt uit: "Wij koppelen de kosten van de hoortoestellen los van de service. Bij ons krijg je uiteraard alles wat je nodig hebt: het hoortoestel, de garantie, de filters/domes/luidsprekers en de instelling van het hoortoestel. De vaak onnodige nazorg bieden we niet standaard aan en is dus ook niet verwerkt in de prijs, waardoor onze klanten honderden euro's goedkoper uit zijn. Dat vinden wij eerlijk, want lang niet iedereen heeft nog een bijstelling nodig!"
Dat niet alleen; ,,we zorgen ervoor dat slechthorende mensen niet meer afhankelijk hoeven te zijn van een audicien. Ons platform biedt alle uitleg die je nodig hebt om zelf te kunnen blijven zorgen dat je goed hoort", aldus Guido Makker. 

Inmiddels hebben wij al ruim 15.000 slechthorende mensen geholpen aan een beter gehoor. Waar wij vooral trots op zijn is dat we de hoortoestellen doorgaans binnen 7 dagen opsturen. Daar doen we alles voor met ons team. Ons team bestaat uit audiciens, klantenservice-medewerkers en product specialisten. We komen allemaal maar om één reden ons bed uit elke dag: we willen voor zoveel mogelijk mensen een goed gehoor toegankelijk maken. En natuurlijk de afhankelijk van slechthorenden van een traditionele audicien wegnemen. En dat alles met no nonsense. Toch niet tevreden? Dan krijg je binnen 60 dagen je geld terug zonder gedoe. 

Die missie gaat verder dan hier in Nederland. Dankzij onze klanten reizen we regelmatig af naar Nepal waar we in de jungle met dezelfde passie slechthorenden helpen. Als we zien wat voor geweldig werk we daar kunnen doen krijgen we, ondanks de warmte daar, kippenvel. 

Missie

Maak goed horen toegankelijk en betaalbaar voor iedereen in de wereld.

Visie

De nummer 1 zijn in op afstand instelbare hoortoestellen wereldwijd.

Onze geschiedenis

1977

Onze eerste audicien begint in het audiologievak

1996

Opening van de eerste hoorwinkel in Nederland.

2013

Uitgegroeid tot 23 hoorwinkels.

2014

Het idee ontstond voor online-hoortoestel.nl

2018

De online hoortoestel webshop is live!

KNO-arts zegt:

KNO-arts Jeff Duyndam uit Hilversum, Nederland

"Ik ben onder de indruk van OnlineHoortoestel.nl. Het biedt slechthorenden de mogelijkheid om op een veilige manier de beste hoortoestellen te bestellen. De prijzen zijn toegankelijk en alles is mooi en transparant."

Waarom online?

Interview met co-founder

Waarom online een hoortoestel verkopen en hoe kan het zo veel goedkoper zijn? Deze vragen en meer worden beantwoord in een live interview bij Business Nieuws Radio (BNR) met één van de eigenaren van OnlineHoortoestel.nl, Guido Makker.

Uitgelicht in

Wat onze partners zeggen over ons

"Het Zwitserse Phonak is al vele jaren een innovatief bedrijf. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om het leven van slechthorenden te verrijken met onze oplossingen. Daarom zijn we blij dat het platform onlinehoortoestel.nl onze mooie producten op een innovatieve, eerlijke en transparante manier aanbiedt."

Marvin Hoogerwerf
Verkoopdirecteur Phonak Nederland

"De jarenlange samenwerking met het deskundige team achter onlinehoortoestel.nl geeft ons alle vertrouwen dat met goede hooroplossingen online een nog grotere groep slechthorenden bereikt kan worden".

Coert Bokma
Verkoopmanager Widex

"Battery Benelux staat voor "Een leven lang goed horen". En in het kader van hooroplossingen en gehoorbescherming, werken wij al jarenlang samen met onlinehoortoestel.nl."

Edwin Mellink
Directeur Battery Benelux

Onze impact

Dankzij ons concept en onze klanten kunnen wij een verschil maken en ons óók inzetten om een goed gehoor toegankelijk te maken voor mensen in Nepal. 

Voor iedere hoortoestelbestelling doneren wij aan Stichting Child Welfare Nepal. 

Project Nepal 2023 with Child Welfare Organisation Nepal
eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down