KNOPS knurled

met gratis reinigingsdoekje
Merk: KNOPS
KNOPS knurled
KNOPS knurled - Zwart
KNOPS knurled - Wit
KNOPS knurled
KNOPS knurled - Zwart
KNOPS knurled - Wit
99,-
We helpen je graag
9,4/10 Gebaseerd op 781 reviews
Waarom tot 40% goedkoper?
Bij hoortoestellen: 1e afstelling inclusief
TIJDELIJK 5 jaar garantie
Geen hoge marketingkosten
Laagste prijsgarantie
Waarom OnlineHoortoestel.nl?
Altijd online audicien beschikbaar
Tot 40% goedkoper
Geen extra kosten
30 dagen bedenktijd! Geld terug zonder gedoe!
In Nederland vanaf 25 euro: geen verzendkosten
Omschrijving
Specificaties
Reviews
Omschrijving

Knops oordoppen

De Knops oordoppen zijn de eerste analoge instelbare oordoppen. De oordoppen van Knops werken als een volumeknop met vier standen. Je kan kiezen uit onaangepast geluid, complete stilte, een gehorige stad en live muziek. De gebruiker kan het volume van de oordoppen eenvoudig aanpassen. Naast dat Knops een volumeknop is, beschermen de oordoppen gebruikers ook voor schadelijke geluiden.
De oordoppen van Knops gebruiken geen elektronica, dus geen batterijen en geen apps. In plaats hiervan werken de oordoppen volledig akoestisch. De oordoppen zijn ontwikkeld met behulp van tests in een akoestisch laboratorium en computersimulaties.

Hoe werken Knops oordoppen?

Nou, het is eigenlijk best simpel. Elk paar Knops heeft vier standen. Als je Knops in stand één zet, hoor je wat je zonder oordoppen ook zou hebben gehoord. Maar de ultieme beleving komt als je overschakelt naar de andere drie standen. Stand twee dempt het geluid van een levendige stad, stand drie regelt het volume in een situatie met livemuziek en stand vier creëert een stille omgeving die ideaal is voor werk. Vier verschillende standen voor in principe elke luistersituatie.

Waarom hebben de Knops oordoppen dit design?

Het design van Knops is gebaseerd op een klassieke ronde volumeknop met de vorm van een grammofoon conus om de link tussen volume en geluid te laten zien. Dit ontwerp en de hoogwaardige materialen in combinatie met de optionele diverse kleuren en versieringen, maakt Knops een accessoire passend bij jouw persoonlijke stijl.

Veelgestelde Vragen

  • Wat is het bereik van de volumeregeling? De Knops hooroplossing is ontworpen om het volume te verminderen met 10 dB, 20 dB en 30 dB.
  • Kan ik Knops gebruiken om muziek af te spelen? Zoals oordopjes? Deze versie van Knops ondersteunt het afspelen van muziek niet. Maar er zijn plannen om een versie te ontwikkelen die het afspelen van muziek ondersteunt.
  • Is het mogelijk om een gesprek te voeren met Knops in mijn oren? Ja. Met de volumeknop kan je het volume onmiddellijk regelen. Je kan het volume aanpassen en een normaal gesprek voeren. Bij een volume aanpassing naar de stand van 0 dB hoor je het geluid, zoals je gewend bent.
  • Kan het volume van beide oren afzonderlijk worden aangepast? Ja. Je kunt het volume onafhankelijk regelen met de volumeknop op elk oor.
  • Mijn oren zijn erg groot/klein. Hoe weet ik of Knops past? Er is uitgebreid getest om de kwaliteit van de pasvorm voor de meeste oren te garanderen, daarom zijn we ervan overtuigd dat Knops bij nagenoeg iedereen past.

 

Specificaties
Kenmerken
Inhoud

1 set zwarte knurled KNOPS gehoorbeschermers

Merk
Alle producten die wij online hebben staan hebben een merk, wij verkopen alleen hoortoestellen en andere producten van de meest gerenomeerde merken.

KNOPS

Reviews
Voor dit product zijn nog geen reviews
Beoordeling:
:
We gaan je e-mailadres niet publiceren.

Recent bekeken