A A
23 Service punten
Menu

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

HEB JIJ ONLINE EEN GOEDKOPER HOORTOESTEL GEVONDEN?

VERTEL HET ONS EN WIJ STUREN U EEN GOEDKOPERE OFFERTE. DAT GARANDEREN WIJ!

LAAGSTE PRIJS GARANTIE: WAT HOUDT DAT IN?

Wij van Onlinehoortoestel.nl zijn vastbesloten om de beste deals voor hoortoestellen te hebben en ervoor te zorgen dat goed horen voor iedereen betaalbaar is. Heeft u online of bij uw plaatselijke audioloog een hoortoestel goedkoper gevonden dan bij ons? Laat het ons weten en wij sturen u een goedkopere offerte.

Hoe komt het dat we zo goedkoop zijn? Wij zijn een webshop en hebben dus geen onnodige kosten die veel fysieke audiciens hebben. Lees hier, hoe en waarom wij goedkopere top merken hoortoestellen verkopen.  

Vul dan bovenstaande formulier in met de url van het goedkopere hoortoestel of upload een offerte en wij sturen u een goedkopere offerte terug.

VOORWAARDEN

Hieronder lees je op basis van welke voorwaarden wij jou een betere prijs kunnen bieden in het kader van onze laagste prijsgarantie.

  • Aanbiedingen van derden van gebruikte of defecte hoortoestellen zien wij niet als een vergelijkbare aanbieding.
  • Vergelijkbare aanbiedingen moeten van een traditionele retail hoorwinkel komen óf een hoortoestellen-webshop binnen Europa.
  • Het vergelijkbare aanbod wordt ons per email toegestuurd.
  • De offerte die je elders hebt ontvangen moet een hoortoestel zijn  dat nieuw is, on-beschadigd en in de originele verpakking.
  • Vergelijkbare aanbiedingen moeten goed te vergelijken zijn met onze offerte, bijvoorbeeld: het moet duidelijk zijn of de verzendkosten inclusief zijn, of de eerste instelling erin wordt gezet en of de 2 jaar garantie inclusief zijn.
  • De laagste prijsgarantie kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen of kortingen.
  • Eenmaal aangeschaft bij ons zullen we vergelijkbare aanbiedingen van derden niet meer accepteren.