Free shipping on orders over €‎75 worldwide!
0,00
0

Laagste prijs garantie

Heb jij online een goedkoper hoortoestel gevonden?

Laat het ons weten door een mail te sturen met het aanbod die jij elders hebt gevonden en wij zullen je gegarandeerd een voordeliger aanbod aanbieden.

email icon OnlineHoortoestel

Stuur een e-mail naar

Hoe komt het dat wij zo goedkoop zijn? 

Bij OnlineHoortoestel bieden wij premium hoortoestellen aan voor relatief lage prijzen. Wij verkopen daarom ook niet aan winkels (waar de prijzen door de vele tussenpersonen snel oplopen) en focussen ons enkel op het verkopen via het internet. Hierdoor vermijden we onnodige extra kosten. Door deze keuze kunnen wij gegarandeerd de laagste prijs aanbieden. Lees hier, hoe en waarom wij goedkopere top merken hoortoestellen verkopen.  

Laagste prijs garantie. Wat betekent dat?

Wij van Onlinehoortoestel.nl zijn vastbesloten om de beste deals voor hoortoestellen te hebben en ervoor te zorgen dat goed horen voor iedereen betaalbaar is. Heb jij  online of bij jouw plaatselijke audicien een hoortoestel goedkoper gevonden dan bij ons? Laat het ons weten en wij sturen je een goedkopere offerte. Vul bovenstaande formulier in met de website-link van het goedkopere hoortoestel of upload een offerte en wij sturen je een goedkopere offerte terug.

Voorwaarden

Hieronder lees je op basis van welke voorwaarden wij jou een betere prijs kunnen bieden in het kader van onze laagste prijsgarantie.

  • Aanbiedingen van derden van gebruikte of defecte hoortoestellen zien wij niet als een vergelijkbare aanbieding.
  • Vergelijkbare aanbiedingen moeten van een traditionele retail hoorwinkel komen óf een hoortoestellen-webshop binnen Europa.
  • Het vergelijkbare aanbod wordt ons per email toegestuurd.
  • De offerte die je elders hebt ontvangen moet een hoortoestel zijn  dat nieuw is, on-beschadigd en in de originele verpakking.
  • Vergelijkbare aanbiedingen moeten goed te vergelijken zijn met onze offerte, bijvoorbeeld: het moet duidelijk zijn of de verzendkosten inclusief zijn, of de eerste instelling erin wordt gezet en of de 2 jaar garantie inclusief zijn.
  • De laagste prijsgarantie kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen of kortingen.
  • Eenmaal aangeschaft bij ons zullen we vergelijkbare aanbiedingen van derden niet meer accepteren.
eng logo
Copyright © 2022 Online-hearingaids.com
chevron-down