0,00
0

Nieuwe Phonak modellen Lumity, Fit en meer...

Nog niet eerder introduceerde Phonak zoveel nieuwe producten in één jaar tijd, en nog wel tijdens haar 75-jarig bestaan. Als kroon op dit jubileumjaar lanceert Phonak de Lumity-serie, haar nieuwste top lijn die de zeer succesvolle Paradise-serie opvolgt.

Wij begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet... Wij helpen je hierbij!

Nog niet eerder introduceerde Phonak zoveel nieuwe producten in één jaar tijd, en nog wel tijdens haar 75-jarig bestaan. Als kroon op dit jubileumjaar lanceert Phonak de Lumity-serie, haar nieuwste top lijn die de zeer succesvolle Paradise-serie opvolgt in de vrije markt. Met Phonak Lumity profiteren slechthorenden van alle voordelen van Paradise, plus een sterk verbeterde multidimensionale directionele technologie die gebruikers geeft wat hoog op hun wensenlijst staat: beter verstaan in omgevingslawaai.

Met Phonak Lumity laat het bedrijf zich op audiologisch vlak weer van haar beste kant zien na jaren van innovaties op gebied van gebruiksgemak, zoals lithium-ion oplaadbaarheid en universele connectiviteit. Deze innovaties zorgden er mede voor dat Phonak voor veel audicienswinkels het voorkeursmerk werd in de vrije markt. Daarmee veranderde haar positie significant: van een fabrikant die gerenommeerd is om haar toonaangevende audiologie, transformeerde ze naar een allround speler die nu op diverse fronten voorop loopt. Met Lumity doet Phonak wat ze al 75 jaar lang doet: levens veranderen met audiologische topprestaties.

Phonak Lumity

Twee jaar na de introductie van het succesvolle paradise-platform, lanceert Phonak het nieuwste platform lumity. Phonaks volgende generatie hoortoestellen worden door lumity aangedreven, te beginnen met de audeó lumity-modellen. Deze zijn uitgerust met de eigen smartspeech™- technologie van Phonak voor een beter spraak verstaan in uitdagende omgevingen met veel achtergrondgeluiden.’’

‘Lumity biedt 16 procent beter spraak verstaan van voren* en gemiddeld 15 procent beter spraak verstaan van achteren en opzij”. Ze zijn voorzien van universele Bluetooth® connectiviteit en bevatten de geluidskwaliteit om in vrijwel elke situatie op te gaan in gesprekken.

Tot nu toe was de directionele richtmicrofoontechnologie een dimensionaal met een scherpe focus op een enkele of de belangrijkste geluidsbron. De nieuwe technologie (Speechsensor 2.0) zorgt voor een meer vloeiende, geleidelijke en continu aanpasbare focus op een gesprekspartner, terwijl tegelijkertijd de balans van omgevingsbewustzijn behouden blijft. Klinisch bewijs toont aan dat het tot 16 procent* beter spraak verstaan van voren mogelijk maakt in een rumoerige omgeving. SpeechSensor biedt 360-graden spraakdetectie met een gemiddelde van 15 procent beter spraak verstaan van opzij en van achteren.

OPLAADBAAR EN UNIVERSELE CONNECTIVITEIT
Phonak Lumity biedt 3 RIC-modellen die uitsluitend oplaadbaar zin. Oplaadbaarheid is zeer populair in de vrije markt en maakt het toestel ook minder reparatiegevoelig. Een ringleiding is aanwezig (model Lumity RT) en ook is er een waterbestendige uitvoering in de vorm van de Lumity R L(ife). Tevens biedt het universele connectiviteit zoals u die misschien wel kent van de Paradise modellen: koppelen met wel 8 Bluetooth apparaten en met 2 daarvan tegelijk verbonden kunnen zijn om snel te wisselen tussen een smartphone en tablet, zonder de instellingen in te hoeven duiken.

GEZONDHEIDSGEGEVENS
In het voorjaar van 2022 introduceerde Phonak diverse gezondheidsfeatures die ook bij de lumity aanwezig zijn zoals een stappenteller en activiteitsniveaus. Deze kunnen de gebruiker helpen bij het maken van gezondheidsdoelen voor een betere en actievere levensstijl.

De lumity is niet het enige nieuwe toestel van Phonak

Een tijdje terug kwamen zij ook met de Phonak Audéo Life.
Als eerste water- en zweetbestendige* oplaadbare hoortoestel ter wereld combineert Audéo Life de hoorprestaties van Audéo Paradise met een robuuste nieuwe behuizing die extra bescherming biedt tegen water en zweet. De Phonak audeo life levert een helder, natuurlijk geluid en kan ondergedompeld worden tot in 50 cm zoet of zout water.

Belangrijkste productkenmerken van Audéo Life

 • Waterbestendig
 • Bijhouden van gezondheidsgegevens
 • Oplaadbaar
 • Helder, natuurlijk geluid
 • Slimme apps
 • Universele connectiviteit met smartphones, tv, Roger en meer
 • Meerdere Bluetooth®-verbindingen
 • Tap Control voor eenvoudige toegang tot Bluetooth-functies
Phonak waterproof

Creëer een gezondere versie van jezelf

Ook de Audéo Fit is een nieuw toestel van Phonak. De Audéo Fit maakt niet alleen je gehoor beter, maar helpt je ook gezonder te worden door middel van een hartslagsensor die de hartslag registreert en helpt hij bij het bijhouden van gezondheidsgegevens zoals:

 • Hartslag meten
 • Stappenteller, activiteitenniveaus en afgelegde afstand bijhouden (lopen of rennen)
 • Instelling optioneel doel
Phonak Audeo Fit P90 R oplaadbaar P6 e1655908234806

Phonak Virto Paradise

Phonak introduceerde in maart 2022 een in-het-oor-hoortoestel (IHO). De Phonak Virto Paradise. Naast de eerdere lanceringen van de Audéo Paradise en Naida Paradise is het Paradise assortiment nu helemaal compleet.

De Phonak Virto Paradise is een opmaat gemaakt hoortoestel dat in het oor wordt gedragen. Hierdoor is het hoortoestel bijna niet te zien tijdens het dragen en biedt het veel comfort door zijn custom maatvoering. De Virto Paradise zal beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan een uitvoering zonder enige vorm van connectiviteit, juist wel met connectiviteit mogelijkheden of een uitvoering in titanium.

De voorloper van de Virto Paradise is de Phonak Virto Marvel. Ten opzichte van de Virto Marvel gaat de technologie van de Phonak Virto Paradise een stapje verder. Een nieuwe techniek zorgt voor meer comfort in rumoerige situaties, verbeterde spraakverstaanbaarheid voor luide spraak in rumoerige situaties en een verbeterde eerste aanpassing voor lichte tot gemiddelde gehoorverliezen.

Gratis hoortest!

Doe hier onze gratis hoortest en kom er in slecht 2 minuten achter of je een hoortoestel nodig hebt.

Online hoortest

eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down