Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:30
Chat elke dag tot 22:00
Afspraken mogelijk buiten deze tijden
Nieuws
Livio kan nóg meer!

OnlineHoortoestel.nl introduceert een innovatie: een wearable dat achter en in het oor gedragen wordt. De Starkey Livio is een wearable met hoortechnologie. De gadget wordt ingesteld op het specifieke gehoorverlies van de drager én houdt de mentale, fysieke en cognitieve activiteit van de gebruiker bij. Bovendien helpt de Livio ook bij het innemen van medicatie en herinnert de drager aan afspraken met de arts.

Recensie Blogger Onno probeert de Oticon OPN S

Eerst even een korte introductie: Ik ben wat audiciens noemen een zeer ervaren hoortoestel drager: vanaf mijn twaalfde heb ik leren leven met hoortoestellen. Omdat ik én mijn carrière als consultant nog flink wat jaren wil voortzetten én van muziek hou, ben ik constant op zoek naar manieren om beter te horen. En in de afgelopen ruim drie decennia heb ik gelukkig al heel wat verbeteringen in hoortoestellen mee mogen maken. De afgelopen weken heb ik de Oticon OPN S getest zodat je kan lezen hoe ik als slechthorende deze high end toestellen heb ervaren.

OnlineHoortoestel test de Starkey Livio tijdens het sporten

OnlineHoortoestel test het nieuwe hoortoestel van Starkey uit. De Starkey Livio kan meer dan alleen zorgen dat je beter hoort. Een deel van die extra functies tonen we in deze korte video.

Gratis TV Play bij de Widex Evoke in mei

De hele maand mei krijg je bij een bestelling van de Widex Evoke een gratis TV Play. Met de Widex TV Play kan je op twee oren het geluid van je tv direct in je hoortoestel horen.

Aan welke kwaliteitseisen moet een hoortoestel voldoen?

Een hoortoestel draag je vele uren per dag met je mee. Daarom moet een gehoorapparaat tegen een stootje kunnen. Waar let het hoortoestellen-merk Oticon op als zij een gehoorapparaat maken?

Livio: het eerste gehoorapparaat dat zorgt voor een betere gezondheid

OnlineHoortoestel.nl introduceert een innovatie: een hoortoestel dat de mentale, fysieke en cognitieve activiteit van de gebruiker kan volgen.

Signia brengt stijlvol hoortoestel op de markt

Hoortoestellen kunnen ook mooi zijn. Dat bewijst Signia (Siemens) met deze bijzonder stijlvol ontworpen gehoorapparaten.

OnlineHoortoestel.nl opent 2 nieuwe servicepunten

OnlineHoortoestel.nl opent 2 nieuwe servicepunten in Nederland. We beschikken nu over één hoorcentrum en 5 servicepunten.

BTW tarief hoortoestellen omhoog: pak nú nog je kans!

Per 1 januari 2019 neemt het lage BTW tarief van 6% toe naar 9%. Dat betekent dat ook hoortoestellen per 1 januari duurder gaan worden.

OnlineHoortoestel.nl naar de EUHA

Afgelopen week waren wij naar de EUHA in Duitsland. De EUHA is dé beurs waar fabrikanten de nieuwste technieken en innovaties over hoortoestellen toelichten en presenteren. Welke nieuwe producten hebben wij daar gezien en komen binnenkort onze kant op?

Widex komt met Widex Evoke EC (brandstofcel, fuel cell, e-cell of energy cell)

Het vervangen van batterijtjes is voor veel slechthorenden een kriem. De batterijtjes worden steeds kleiner omdat hoortoestellen steeds kleiner worden. En dus ben je behoorlijk aan het priegelen bij het wekelijks vervangen van de hoorbatterijen. Niet fijn.