Ontdek hoeveel geld wordt vergoed door jouw zorgverzekeraar.

Een hoortoestel offerte kun je altijd zelf indienen bij jouw eigen zorgverzekeraar om een vergoeding eventueel te ontvangen.

Doordat Onlinehoortoestel.nl 5000+ klanten heeft geholpen uit 40+ verschillende landen weten wij dat sommige zorgverzekeraars een gedeelte kunnen vergoeden.

Tip: Vraag offerte bij ons aan om deze in te dienen bij jouw zorgverzekeraar. Zo kom je erachter welk bedrag eventueel vergoed wordt. Lees verder hoe dit moet.

Hoe vraag je een offerte aan?

Simpel: Klik op de groene tekst “Ik heb een vraag over dit product” en vraag jouw offerte meteen aan.

Deze tekst vind je op jouw hoortoestel product pagina onder de “koop” knop in onze webshop.

Wij werken met een professioneel team van gecertificeerde audiciens die allen klaar staan om jou te helpen.  Kom je er dus niet uit? Stuur ons dan gerust ons een email: info@onlinehoortoestel.nl.

Wat staat in onze hoortoestel offerte?

U ontvangt van ons een PDF document met daarin de prijs van aangevraagde hoortoestellen en eventueel extra producten.

De toevoeging van BTW is afhankelijk in welk land u woont en wordt op basis hiervan wel of niet toegevoegd aan de totale prijs. Alle prijzen zijn inclusief de Nederlandse 9% BTW. Als u buiten de EU woont, en dat de toestellen buiten de EU verstuurd worden, dan halen wij automatisch deze 9% BTW eraf.

Onze bedrijfsgegevens staan vermeld op de offerte, uw persoonlijke gegevens, plus uw eigen offerte nummer en overige details.

LP_Hoe_Dien ik offerte in_how do i get coverage reimbursement hearing aid with the health insurance angebot krankenkasse erstatten onlinehoortoestel horgerate

Hoe bestel ik nadat ik de offerte heb ontvangen?

Klik op knop in de offerte email om jouw bestelling af te ronden. Jouw ligt dan al in jouw winkelmandje en wacht om af te rekenen.

In de tussentijd kan je de offerte indienen bij jouw zorgverzekeraar en krijg je eventueel jouw vergoeding.

Zodra je besteld hebt gaat onze audicien aan de slag met jouw nieuwe toestellen instellen.

Tip: Wij kunnen 100% op afstand hoortoestellen instellen en afstellen. Bekijk hier hoe dit gaat en ontdek de hoortoestellen hier.

Maak jouw gratis videochat afspraak!

De audicien staat klaar voor jou.