0,00
0

Oog voor jouw oren

In je zoektocht naar het beste hoortoestel heb je natuurlijk hulp nodig. Daarom helpen onze audiciens je graag, zowel online als offline. Wij hebben oog voor oren en geven altijd eerlijk advies over het meest geschikte gehoorapparaat voor jouw gehoorverlies. Met eigen ogen zien dat we oog voor oren hebben? Dat kan! Middels video-chat of een persoonlijk afspraak staan we je graag te woord. Toch liever vanuit je luie stoel op zoek naar het beste gehoorapparaat voor jouw situatie? Gebruik dan de mogelijkheid om te chatten met onze audiciens, óf gebruik de filter en de vergelijker om te leren welk hoortoestel voor jou geschikt is. Kortom, jij bepaalt welke manier van hulp het beste bij je past. We horen graag van je!

Wij hebben een digitaal oog voor oren

Bij Online Hoortoestel gebeurt zo veel mogelijk online en digitaal. Want tegenwoordig is er veel meer mogelijk dan je misschien denkt. Neem bijvoorbeeld de gehoortest. Deze kunnen we tegenwoordig online doen, waardoor jij deze vanuit huis kunt uitvoeren. Ook het aanpassen van hoortoestellen kan in de meeste gevallen online. Hoortoestellen zoals de Phonak Audéo Paradise, Widex Moment Sheer en Starkey Livio kunnen op afstand worden ingesteld door middel van bluetooth. Daardoor is een bezoek aan een audicien niet noodzakelijk. Dit is slechts een greep uit ons aanbod, want er zijn veel meer hoortoestellen online aanpasbaar. Dat zie je ook direct terug in onze prijzen. Want omdat wij veel via internet werken en communiceren, besparen we veel kosten. Kosten die we niet in rekening hoeven te brengen. Wij vinden dat gehoorapparaten beschikbaar moeten zijn voor iedereen. Daarom betaal je bij ons de allerbeste prijs voor de hoortoestellen.

De beste hoortoestellen voor jouw situatie

Naast dat wij oog voor oren hebben, laat ons uitgebreide aanbod ook zien dat wij voor iedere situatie een oplossing hebben. Want een hoortoestel is ontzettend persoonlijk.

We hebben verschillende soorten hoortoestellen waardoor jij weer kan genieten van ultieme geluidskwaliteit. Soorten systemen die er zijn:

-  Achter het oor
-  In het oor
-  Oplaadbaar hoortoestel
-  Onzichtbaar hoortoestel

Neem contact met ons op!

Zoek jij een audicien met oog voor oren?
Neem contact op met de digitale audicien: Online Hoortoestel.
Al onze audiciens zijn Star gecertificeerd en hebben veel ervaring. Zij staan graag voor je klaar om een oplossing te bieden voor jouw hoorsituatie!
Contact

eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down