Free shipping on orders over €‎75 worldwide!
0,00
0

ONZE IMPACT

OnlineHoortoestel wilt goed gehoor voor iedereen in de wereld toegankelijk maken. Help jij mee?

Wij verkopen hoortoestellen tot 50% goedkoper om een verschil te maken.

 

Bij iedere hoortoestel bestelling, doneert OnlineHoortoestel aan stichting Child Welfare Organisation Nepal (CWON). Help mee en bestel jouw hoortoestel bij OnlineHoortoestel.nl

Belangrijkste Impact resultaten


Al sinds 1998 werken wij als familiebedrijf hard aan onze visie: een goed gehoor voor iedereen in de wereld toegankelijk maken. Maar wat houdt dit precies in? Ontdek onze projecten en welk impact wij maken.

 


Een greep uit de impact die wij hebben bewerkstelligd:

Ruim 130

mensen opgeleid in Audiometrie

Het begint bij een betere educatie. Zo geven wij les in audiometrie en leren wij men hoe ze zelf, hoortests moeten afnemen, oorstukjes moeten maken en hoortoestellen repareren.

Ruim 2000

hoortoestellen gedoneerd

Voor elk hoortoestel dat verkocht wordt, doneren wij momenteel aan Stichting Nepal voor wereldwijd beter gehoor. In de afgelopen jaren hebben wij ook grote bijdrages geleverd aan andere projecten waarbij we in het verre buitenland hoortoestellen doneerden.

Meer dan 6600

mensen in derde wereldlanden geholpen aan een goed gehoor

De combinatie van hoortoestellen doneren en opleidingen geven, maakt goed gehoor toegankelijk.

1998 Kenia

Project Stichting Eardrop

Volgens de Novib methode begint onze impact bij “een betere educatie”. In samenwerking met Stichting Eardrop, gaven wij les in audiometrie en leerden wij de mensen hoe zij zelf hoortesten kunnen afnemen, oorstukjes kunnen maken en hoe zij zelf hoortoestellen kunnen repareren. De focus van dit initiatief was gericht op kinderen met een slecht gehoor.

2002 Indonesia

Project Bertha Muller School Met Voormalige Docent

Voor dit project verzamelde wij hoortoestellen voor 2 scholen voor slechthorenden in Indonesië. Dit was in combinatie met materiaal om oorafdrukken te kunnen maken en batterijen voor hoortoestellen. Dit was destijds in samenwerking met een voormalige docent aan de Bertha Muller School te Utrecht Nederland, die nu de Auris Fortaal school heet in Utrecht.

2018 tot heden Nepal

Project Child Welfare Organisation Nepal (CWON)

Voor elk hoortoestel dat op onze website wordt verkocht doneren wij aan Child Welfare Organisation Nepal (CWON). Daarnaast zamelen wij oude hoortoestellen in en knappen wij deze op om vervolgens te doneren aan CWON. In 2023 zal een groep audiciens van Onlinehoortoestel in Nepal audiometrie lesgeven om zo de lokale bevolking te leren hoe zelfstandig hoortoestellen te kunnen instellen, afstellen en repareren.

2023 Nepal

Audiologische reis naar Nepal

In maart 2023 reizen twee audiciens van OnlineHoortoestel af naar Nepal. Samen met enkele lokale actievelingen organiseren wij een hoor-week. Tijdens deze hoor-week gaan we iedere dag naar een ander dorp. De lokale bevolking wordt opgeroepen om zich te melden als ze gehoorproblemen hebben. Onze audiciens gaan vervolgens hoortesten afnemen en hoortoestellen instellen en schenken aan de lokale bevolking. 

eng logo
Copyright © 2022 Online-hearingaids.com
chevron-down