A A
23 Service punten
Menu

GRATIS OORAFDRUK

VOOR IN HET OOR GEHOORAPPARATEN

VIND EEN SERVICEPUNT BIJ JOU IN DE BUURT

Free_Ear_Mold_ServicePoint

LOCATIES BIJ U IN DE BUURT

Je kunt oorstukjes laten maken in:

Naarden
Utrecht
Zeist
Poortugaal
Kerkrade(op de grens bij Duitsland)

Mis jij een servicepunt? E-mail ons jouw stad en we zullen een servicepunt voor je vinden.

HOE TE BESTELLEN

  1. Bestel jouw hoortoestel
  2. Ontvang gratis oorafdruk afspraak bij een service punt in de buurt
    (Of, klik hierboven op de knop “Maak een gratis oorstukje afspraak”.)

WAAROM GRATIS AFSPRAAK MAKEN?

Op maat gemaakte hoortoestellen of in het oor toestellen vereisen soms een gepersonaliseerd oorstukje. Een oorstukje kan nodig zijn voor een op maat gemaakt “in het oor” of “achter het oor” hoortoestel. Maak jouw gratis gepersonaliseerde oorafdruke om jouw op maat gemaakte hoortoestel bestelling te starten.

BELANGRIJK: Niet alle hoortoestellen hebben een oorstukje nodig.

AANGEPASTE IN EAR HOORTOESTELLEN

Een op maat gemaakt “in-ear-hoortoestel” vereist een oorstukje voor een persoonlijke pasvorm. De oorafdruk op maat kan worden gemaakt met behulp van een 3D-scan of met een zacht wasmateriaal dat in de gehoorgang wordt ingebracht. Bekijk de verschillende “in-ear-hoortoestellen” en ontdek welke “in-ear-hoortoestellen” het beste bij jou passen.

FAQ

Wat is een oorstukje?

Een oorstukje is een afdruk van de binnenoorgang. Een afdruk van een oorstukje kan worden gemaakt met een 3D-scan of, in sommige gevallen, van een zacht plastic of siliconenmateriaal dat na enkele minuten hard wordt. Beide kunnen worden gebruikt als afdruk voor een hoortoestel in het oor.

Waar kan ik een oorstukje laten maken?

Een oorstukje kan worden gemaakt in elke hoortoestelwinkel bij u in de buurt. Bij Onlinehoortoestel.nl bieden we je een gratis afspraak voor het maken van een oorstukje als je een hoortoestel bestelt bij een servicepunt bij jou in de buurt.

Is het oorstukje gratis?

Ja, als u uw hoortoestellen bestelt via Onlinehoortoestel.nl, krijgt u een gratis afspraak voor het maken van een oorstukje bij een van onze servicepunten.

Hebben alle in-het-oor hoortoestellen een oorstukje nodig?

Nee, niet alle in-het-oor hoortoestellen hebben een oorstukje nodig. Er zijn ook in-het-oor hoortoestellen die klaar zijn om te dragen.

Wat is het verschil tussen een op maat gemaakt in-het-oor hoortoestel en een in-het-oor hoortoestel dat direct gedragen kan worden?

Voor de op maat gemaakte hoortoestellen is een oorstukje nodig, daarom is de besteltijd langer. De draagbare hoortoestellen zijn zonder oortje te bestellen en hebben een kortere levertijd.

Bel ons

Whatsapp ons

Stuur ons een e-mail