Menu

Op afstand hoortoestellen kopen bij Online Hoortoestel, hoe werkt dit?

Iedereen weet hoe hij of zij haar of zijn favoriete product koopt op het Internet, maar hoe zit het eigenlijk met het aanschaffen van nieuwe hoortoestellen? In een korte uitleg zullen wij alles uitleggen.

 

LP_Geen audicien_op afstand_Wereldwijd de eerste en beste_the best hearing aid professional_Online_buy_billiger horgerate kaufen_webshop

Wij gaan voor u aan de slag

Wij bestellen je order. Binnen een paar dagen hebben wij het product in huis en zal onze audiciens voor jou aan de slag gaan. Als je jouw audiogram hebt opgestuurd zal de audicien met dit audiogram aan de slag gaan en de hoortoestellen gaan instellen. Zodra de toestellen ingesteld zijn, wordt alles op de post gedaan. Je zult automatisch een track & trace code krijgen zodra je pakket op de post gaat. Waarschijnlijk binnen dezelfde week zijn je toestellen binnen.

 

Instellen op afstand

Heb je gekozen voor een instelling op afstand? In dit geval zullen wij de nieuwe hoortoestellen activeren en naar je toezenden. Als je ze binnen hebt moet je de speciale app downloaden zodat wij samen in de software kunnen inloggen. Uiteraard geven wij hier nog een duidelijke uitleg over via een bevestigingsmail. Als alles geïnstalleerd is kan de audicien samen met jou een afspraak inplannen. Beide loggen dan in op het afgesproken tijdstip, zodra er contact is gemaakt met de hoortoestellen en de software kan er een hoortest op afstand worden gemaakt. Na de bijstelling kunt u direct gebruik maken van je hoortoestellen! Nadat je de hoortoestellen hebt aangeschaft kan je altijd een afspraak op afstand met ons inplannen. Dit kost 39 euro per half uur. Alle accessoires, schoonmaakmiddelen en onderdelen voor uw hoortoestel kunt u uiteraard vinden op onze website.

Vragen?

Ontvang gratis 10 minuten consult met onze Audicien