Oticon ConnectLine TV 2.0
Oticon ConnectLine TV 2.0
Oticon ConnectLine TV 2.0
Oticon ConnectLine TV 2.0
(dit product is alleen te gebruiken in combinatie met de Streamer Pro)

Oticon ConnectLine TV 2.0

Merk: Oticon
120,47
Op voorraad
We helpen je graag
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Aanbevolen combinaties
Oticon ConnectLine TV 2.0 + Oticon ConnectLine Streamer Pro
120,47
+
169,50
289,97
Omschrijving
Specificaties
Handleidingen
Reviews
Omschrijving

“Streamer Pro – het hart van ConnectLine – geeft u totale controle. Niet alleen over het schakelen van programma’s en het volume van het hoortoestel, maar ook over alle bronnen van audio-informatie, entertainment en communicatie.

Door het geluidssignaal op te pikken en dit rechtstreeks naar beide oren te versturen, laat de Streamer de hoortoestellen functioneren als een kleine draadloze headset. De geluidssignalen worden zonder waarneembare vertraging verzonden en komen dus perfect overeen met het visuele beeld. Dit maakt al het verschil bij het televisie kijken of tijdens het gebruiken van een computer.

De Streamer Pro is een volledig geïntegreerd systeem en is ontwikkeld en zorgvuldig getest met gebruikers van hoortoestellen in gedachten om het dagelijks gebruik eenvoudig en intuïtief te maken De Streamer, die eruitziet als een stijlvolle mp3-speler, wordt om de nek gedragen en heeft drie speciale toetsen voor de belangrijkste toepassingen: telefoon, tv en microfoon Streamer Pro is compatibel met alle draadloze Oticon hoortoestellen en ConnectLine apparaten voor naadloze, probleemloze upgrades.”

Specificaties
Kenmerken
Inhoud

1 ConnectLine TV 2.0

Compatibiliteit

Compatibel met alle draadloze hoortoestellen vanaf de Epoq(2007) tot de Opn toestellen

NVAB code

4070213

Audio inputs

Audio jack (3,5 mm plug) RCA L+R Scart Optische kabel (Toshlink)

Merk
Alle producten die wij online hebben staan hebben een merk, wij verkopen alleen hoortoestellen en andere producten van de meest gerenomeerde merken.

Oticon

Handleidingen
Aan de rechterkant zijn documenten weergeven die een handleiding bevatten over de Oticon ConnectLine TV 2.0. Door op de groene download knop te drukken zal de handleiding in u download map te vinden zijn.
Reviews
Voor dit product zijn nog geen reviews
:
We gaan je e-mailadres niet publiceren.

Accessoires bij dit product