Free shipping on orders over €‎75 worldwide!
0,00
0
Opn S miniRITE R terracottaOpn S miniRITE R diamond blackOpn S miniRITE R chestnut brownOpn S miniRITE R steel greyOpn S miniRITE R chroma beigeOpn S miniRITE R silver greyOpn S miniRITE R silverOticon More Minirite ComparisonOticon Smartphone App Hearing AidsOticon More Minirite AccessoriesOticon More Functions Why GoodAchter Het Oor Hoortoestel Phoank Paradise 1 1
 • Opn S miniRITE R terracotta
 • Opn S miniRITE R diamond black
 • Opn S miniRITE R chestnut brown
 • Opn S miniRITE R steel grey
 • Opn S miniRITE R chroma beige
 • Opn S miniRITE R silver grey
 • Opn S miniRITE R silver
 • Oticon More Minirite Comparison
 • Oticon Smartphone App Hearing Aids
 • Oticon More Minirite Accessories
 • Oticon More Functions Why Good
 • Achter Het Oor Hoortoestel Phoank Paradise 1 1
 1. Bestel en betaal jouw hoortoestel eenvoudig online
 2. Upload jouw audiogram na de bestelling
 3. De audicien stelt jouw hoortoestel 100% op afstand in en stuurt ze binnen enkele dagen naar je toe

FAQ

Oticon More 2 miniRITE T

1.399,00

op voorraad

Oticon More hoortoestel Het Oticon More hoortoestel heet niet voor niets ‘more’, het zorgt voor ‘meer’ van alles. Meer betekenisvolle geluiden om je heen, meer kleine details horen, meer balans en helderheid en meer genieten van alle mooie momenten die geluiden tot leven brengen. Want ‘minder’ geluid is niet goed genoeg voor onze hersenen. Daarover […]
Bij hoortoestellen: Eerste afstelling inbegrepen.
Gratis chat service met audioloog, 7 dagen per week tot 22:00
Lage prijzen gegarandeerd
2 jaar garantie op alle hoortoestellen.
Voeg toe aan Offerte
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover

You may also like…

Beschrijving
Specificaties
Plus en Minpunten
Handleiding
Reviews

Description

Oticon More hoortoestel

Het Oticon More hoortoestel heet niet voor niets ‘more’, het zorgt voor ‘meer’ van alles. Meer betekenisvolle geluiden om je heen, meer kleine details horen, meer balans en helderheid en meer genieten van alle mooie momenten die geluiden tot leven brengen. Want ‘minder’ geluid is niet goed genoeg voor onze hersenen. Daarover lees je op deze pagina meer!

Waarin onderscheidt het Oticon More hoortoestel zich?

Conventionele hoortoestellen proberen zich te richten op spraak en dempen de rest van het geluid om je heen. Dit voorkomt dat je hersenen de juiste geluidsinformatie krijgen die ze nodig hebben. Dat doet de Oticon More juist niet. Het gehoorapparaat zorgt ervoor dat je alle geluiden hoort, net zo goed als goedhorende. Oticon heeft het als enige voor elkaar gekregen om ervoor te zorgen dat alle geluiden versterkt binnenkomen, zónder dat het voor de slechthorende een chaos wordt en men veel moeite moet doen om het te verstaan.

De Oticon More heeft dus juist niet microfoons die proberen te begrijpen waar het geluid vandaan komt, maar microfoons die helemaal rondom aanstaan om alle geluiden helder op te pikken. Geluidsscènes veranderen namelijk voortdurend en bevatten zoveel meer dan alleen maar spraak. Om dit op natuurlijke wijze te kunnen verwerken, hebben je hersenen toegang nodig tot de volledige geluidsscène. Desondanks kunnen gebruikers van de Oticon More heel makkelijk onderscheid maken tussen spraak en geluid. Het is zeer makkelijk om alle geluiden te verwerken met het toestel.

Een goedhorende luistert toch ook niet in een bepaalde richting? Waarom moet een hoortoestel voor jou bepalen dat je bepaalde geluiden maar moet dempen? Oticon More maakt hier het verschil in!

Handige functies van de Oticon More

Naast helder geluid brengt het gehoorapparaat ook nog een aantal handige functies en accessoires met zich mee. Zo zijn alle hoortoestellen Made for iPhone (MFI) en compatibel met Android smartphones. Hierdoor kun je telefoongesprekken, muziek en andere audio luisteren met je hoortoestel. Daarnaast is het mogelijk om geluid van je televisie of andere Bluetooth-compatibele apparaten te streamen met de bekende Oticon accessoires. En kun je ook nog verbinding maken met een IFTTT-netwerk, zodat je in verbinding komt met slimme apparaten in huis zoals de Google Home Speaker of slimme verlichting.

De Oticon More heeft een bijpassende app, de Oticon ON App, waarmee je eenvoudig instellingen kunt aanpassen, zoals het volume. Ook kun je met de Oticon RemoteCare App op afstand online je hoortoestellen laten aanpassen. Je kunt op een simpele manier verbinding maken met één van onze audiciens via je telefoon, waar je ook bent ter wereld.

Het Oticon More hoortoestel is ook oplaadbaar. Met een oplaadbeurt van 30 minuten kun je de komende zes uur het toestel weer optimaal gebruiken.

Service van Online Hoortoestel

Ben je op zoek naar een Oticon More gehoorapparaat en wil je weten of dit hoortoestel bij jou past? Doe dan de online hoortest! Met deze gratis gehoortest kun je ontdekken welk hoortoestel het beste past bij de hoorbehoeften. Zo weet je of de Oticon More voor jou geschikt is. En maak je geen zorgen, je zit nergens aan vast na het doen van de test.

Wil je meer informatie over de Oticon More? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen en adviseren je graag! Meer informatie over ons? Lees dan ook onze veelgestelde vragen.

Specification

Extra informatie

Pros and Cons

Reviews

Hoortoestellen- Wat is inbegrepen in onze prijzen?

Gratis eerste instelling

Gratis 2 jaar fabrieksgarantie

Gratis filters

Gratis domes en luidsprekers (indien van toepassing)

Bekijk ook deze producten

New!

New!

Phonak Sky L50-UP

1.095,00

New!

Phonak Sky L70-UP

1.295,00

eng logo
Copyright © 2022 Online-hearingaids.com
chevron-down