A A
23 Service punten
Menu
Bel ons 035-3039100

Batterijen en eerste afspraak zijn inclusief

OnlineHoortoestel.nl is gespecialiseerd in het adviseren, verkopen en aanpassen van hoortoestellen. Bij ons betaal je voor elk gehoorapparaat de allerscherpste prijs. Wij vinden nu eenmaal dat de beste hoortoestellen toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Hoe wij dit kunnen realiseren? Wij denken nét even anders dan de audicien in de winkel. Bij OnlineHoortoestel.nl krijg je alles wat je nodig hebt voor je hoortoestel: een goede eerste aanpassing van het apparaat, afgesteld op jouw gehoor. En natuurlijk krijg je er ook meteen een pakje batterijtjes bij zodat je meteen beter kunt gaan horen. Daar zit vooral het grote verschil in prijs. Bij de audicien om de hoek zitten veel bezoeken en nacontroles bij de prijs inbegrepen. Voor een groot aantal mensen is dat niet nodig en die betalen dus eigenlijk te veel. Wil je vaker langskomen bij één van onze gecertificeerde audiciens, dan ben je altijd welkom. Onze audiciens hebben oog voor jouw oren. Voor iedere afspraak die je maakt brengen wij de tijd in rekening die we aan je besteden. Je betaalt dus alleen waarvoor je gebruik maakt. Wel zo eerlijk.

We helpen zoveel mogelijk online

Wij beschikken over een grote kennis van online klantenservice. Door veel met internet te werken en de communicatie veelal via dit medium te laten verlopen, besparen wij veel kosten. Kosten die we dus ook niet in rekening hoeven te brengen. Zo houden we goede hoortoestellen voor iedereen toegankelijk. En qua service hoef je je dus geen zorgen te maken. Ook bij ons is er altijd een gecertificeerde audicien beschikbaar om je van service te voorzien, zowel in onze hoorcentra als online.

Geen reeks aan winkels

In tegenstelling tot veel grote ketens hebben wij slechts 1 hoorcentrum en enkele servicepunten. We hoeven dus geen tientallen winkels te onderhouden of veel geld aan marketing uit te geven om alle winkels druk te houden. Ook zo houden we de kosten laag voor jou.

Geen hoge marketingkosten

Wij maken geen reclame op televisie of radio en besparen fiks op onze marketingkosten. Zo houden we de prijs van een hoortoestel laag.

Dit bekeek je eerder